535401 535401

Feelworld Monitor CUT6 6"

6" 4K HDMI Touchscreen Recorder/Monitor

4 194,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager

Feelworld Monitor CUT6 6"

6-tommers bærbar monitor for videoopptak
CUT6 er den første skjermen utgitt av FEELWORLD som integrerer overvåking og opptak og den kan ta opp 1080P30 HD-video med LUT via USB2.0. Ideell for fotografer som tar bilde av enkle daglige godbiter eller skapere av avslappende og underholdende innholdsdeling på sosiale medier. Den kan hjelpe dem med å fullføre produksjonen og forbedre arbeidseffektiviteten. Med 6-tommers full HD berøringsskjerm, utstyrt med 4K HMDI-inngang, HDMI loop-out LUT-funksjon får du en serie overvåkings- og innrammingsverktøy med nytt menyoppsett, ulike numeriske parametere som er klare på et øyeblikk, samt enklere innstilling.

1920x1080 full HD-skjerm
Se tydelig og fang opp alle detaljer med trygghet
CUT6 er utstyrt med 6-tommers 1920 x 1080 høyoppløselig berøringsskjerm og 8bit fargedybde. Det gir gode detaljer, slik at du kan nyte klarere, rikere fargebilde og video.

Kompakt og bærbar, enkel å håndtere uansett hvor du er
Huset er så tynt som 2,3 cm og veier kun 230 g, som enkelt kan monteres på ulike kamerastativer. Og perfekt for bruk med en gimbal for fotografering og opptak på stedet når du er på farten.

USB2.0-opptak i sanntid
Forskjellen på CUT6 med vanlige skjermer er USB2.0-opptaksfunksjonen, som tar opp videobildet opptil 1080p30 fra kompatible kameraer, i MP4-format over HDMI. Du trenger kun å koble til USB-flashdisk (støtter FAT32-format) og klikke på den røde opptakstasten for å starte opptaket. Opptakstiden avhenger av kapasiteten til eksterne lagringsmedier, for eksempel tar 1 times opptak med direktesendingsopptak omtrent 1860 millioner minne.

Opptak med LUT-effekt, produser video raskt
Når LUT-funksjonen er slått på, kan CUT6 ta opp video med LUT-effekt. For enkelt innhold som godbiter bak kulissene, kan den fullføre videoproduksjonen raskt og spare tidskostnaden.

Sekundær redigering for live strømme-materiale
Når du bruker PTZ-kameraet til live strømming, kan det ikke ta opp. Å bruke kameraet til å ta opp vil lett for varmt. Det betyr at du bare kan få innholdet i live strømming fra høydepunktene avspilling av plattform eller lokal innspilling av OBS. OBS registrerer imidlertid bildene av den endelige plattformen og opptaket fra plattformen må lastes opp, lastes ned før redigering. Bruk av CUT6 er ikke bare et rent opptaksbilde, men kan også brukes til sekundær redigering. Det kan også registreres med LUT, noe som sparer arbeidet med å importere LUT i det senere stadiet og raskt forbedrer arbeidseffektiviteten.

Nytt brukergrensesnitt + berøringsskjerm, enklere betjening
CUT6 har brukergrensesnitt med full berøringsskjerm og gir utrolig kontroll. Du kan bruke enkle trykk og sveip-bevegelser for viktige overvåkingsfunksjoner uten knapper. Ny UI-meny, programvarefunksjonene er ikonisert og verdier på et øyeblikk. Det er mer praktisk og raskt å betjene funksjonen. Du kan også betjene via hjulknappen på toppen av skjermen.
? På toppen av skjermen med rød opptakstast og vis opptakstiden. Når opptaket er omtrent 1 minutt, blir informasjonen som vises øverst på skjermen skjult automatisk. Du kan klikke hvor som helst på skjermen for å se opptakstiden eller klikke på opptakstasten igjen for å avslutte opptaket.

Bruksanvisning for berøringsskjerm
1. Når både skjermen og berøringen er på, klikker du kontinuerlig på skjermen to ganger for å gå inn i hovedmenyen.
2. Sveip opp fra bunnen av skjermen for å åpne hurtigmenyen og klikk på den tilsvarende menyen for å åpne eller angi den tilsvarende funksjonen. Dobbeltklikk på hurtigmeny-funksjonen og velg funksjonsinnstillingen med "<" eller ">"-tasten. 
3. På venstre side av skjermen (1/2 delt skjerm) kan du justere lysstyrken på skjermens bakgrunnsbelysning direkte. På høyre side av skjermen (1/2 delt skjerm) kan du justere volumet direkte.
4. Klikk på et hvilket som helst mellomrom ved siden av menyen for å avslutte.

Innebygd kjølevifte
Innebygd kjølevifte, kan justeres lavt, middels, høy hastighet, ta med for opptak.

HDMI2.0-inngang + HDMI 1.4-utgang
Laget for innholdsskaping
CUT6 leveres med HDMI 2.0-inngang, som støtter 4K 60Hz signal, HDMI-utgang støtter opptil 1080p60. Kompatibel med DSLR-kamera, speilløst kamera, realisere samtidig overvåking av regissører, fotografer. For lyd kan CUT6 ta opp følgelyden til HDMI og gir 3,5 mm hodetelefon-kontakt for å overvåke lyd.
Merk: Under 1080i-signalet vil det være en manglende piksel på kanten av bildet. Rammen vil for eksempel mangle når du legger inn et panorama med ramme, men det påvirker nesten ikke bruken.

DC strømforsyning
Gi kraft til speilreflekskameraet eller det speilløse kameraet
Gir ekstra strøm ut (DC OUT 8.4V) slik at de som gjør opptak kan gi strøm til kameraene sine. Med en batteri-adapterkabel (tilleggsutstyr) utvider CUT6 kameraets driftstid, samtidig som den gir en mer brukbar skjerm.
Tønneutgang for å gi strøm til kameraet med en separat tilgjengelig DC-kobling via adapter (NP-FW50 Sony & LP-E6 Canon & DMW-BLF19 Panasonic). Flere adaptere kommer snart.
Merk: Siden ulike merker og modeller av kameraer krever forskjellig strøm for normal drift, kan det hende at kameraet ikke kan ta bilder eller video normalt. Bruk derfor batterier for å gi strøm til skjermen. Det anbefales å bruke et fulladet batteri med stor kapasitet for å bruke kameraet normalt.

Fleksibel strømforsyning
I tillegg til DC 12V strøminngang (kan bruke 12V/1.5A-adapter), så har baksiden av CUT6 også en F970 batteriplate, som er kompatibel med Sony F970, F960, F950, F930, F770, F750, F730, F570, F550, F530 batteri til strøm.
Merk: batteriet er ikke inkludert, vennligst kjøp separat

Smartere verktøy for absolutt presisjon
Vårt fleksible operativsystem er fullpakket med en omfattende pakke med kikkertsikter, alle 1-touch unna og enkle å bruke. Video OS inneholder verktøy for fokus, innramming og eksponering (waveform, RGB parade, vector, RGB histogram, histogram, innebygd lyd, focus peaking, zoom, zebra, false color, safe frames osv.),samt en fleksibel 3D LUT-implementering (bruk innebygd LOG til Rec.709-video eller last opp .cube-filer).

HDMI Loop-out LUT-funksjon
Etter at LUT-bryteren er slått på, er HDMI-utgang standard med LUT, som kan sende tilpasset LUT-bilde til andre skjermer. Når du strømmer live, kan du koble CUT6-utgangen som et direktesendings-bilde for å legge til noe filmatisk. Når du filmer på settet, kan du sende bildet med LUT til regissøren eller kunden for sanntidsovervåking ved å koble til en trådløs enhet for å styrke teamarbeidet.

Last inn egendefinerte 3D LUT-er, se i feltopptak for forhåndsvisning av filming
Støtter å laste inn 50 tilpassede LUT-er
LUT-lastefunksjonen gjør fargekalibreringen enklere og mer intuitiv, optimaliserer arbeidsflyten og forbedrer arbeidseffektiviteten i den tidlige fasen av fotograferingen. Du kan bruke innebygd LOG eller laste opp .cube-filer. CUT6 lar deg laste internt opp til tilpassede LUT-er (Opptil 50 brukerfiler kan importeres), uttrykk eller profiler når som helst via mikro SD-kort . Spor og velg umiddelbart mellom dem, oppretthold kreativ hensikt, alltid.

HDR-overvåking
Det du ser er det du får
HDR kan gi større dynamisk område og flere bildedetaljer, for utrolig klarhet som kan gjenopprette den sanne fargen. Det er HLG2020, HLG709, HLG P3-moduser som tilleggsutstyr.

Profesjonelle teleskop
Nøyaktig overvåking av alle bølger
Når du trenger å analysere bildekvaliteten mer nøyaktig enn bare å se på bildet, bruk CUT6s innebygde bølgeovervåking! Under all bølgemodus kan du velge mellom bølgeform (RGB/YUV), vektor, histogram (Y, RGB, Y+RGB), lydfase- og nivåvisninger og få kringkastings-nøyaktig bølgeformovervåking som viser alt du trenger å vite teknisk om video- og lydsignalene dine. Funksjonene kan åpnes separat og støtter også en tast for å åpne alle teleskopmodus. CUT6 blir det ideelle valget for live produksjonsovervåking, slik at du ikke lenger trenger å bruke et eget dyrt teleskop!

Flere installasjonsmetoder
Oppfyll ditt mangfoldige behov for overvåking
Skjermen er utstyrt med 3 standard 1/4 tommers monteringstråder (topp, bunn, høyre side) og du kan enkelt montere den på kameraet eller andre typer utstyr med en magisk arm, brakett osv. Enten det er horisontal eller vertikal fotografering, kan du overvåke nøyaktig.

Mini Hot Shoe Mount Adapter
Overdel med 180° synsvinkel, base med 360° rotasjon
Standardtilbehøret mini hot shoe mount adapter kan raskt slippe og feste til kameraskjerm, LED-lys, blits, mikrofon osv. Overdel med 180° bildevinkel og base med 360° rotasjon.

Viktige funksjoner

  • 6-tommers 1920 x 1080 full HD IPS-skjerm
  • Betjening av berøringsskjerm-menyer, forbedret opptakseffektivitet
  • Nytt UI-grensesnitt, enklere å sette opp
  • USB2.0-opptak i sanntid og støtte for å ta opp video med LUT-effekt
  • HDMI støtter LUT loop-out
  • Støtter 3D LUT-logg til REC.709 og bruker 3D LUT-opplasting (opptil 50)
  • HDR-overvåking, det du ser er det du får
  • Med Waveform, Vectorscope, RGB-histogram, Focus Assist, Monochrome-funksjoner osv., hjelper det deg med nøyaktig eksponering og fokus på hvert opptak.
  • Fleksibel strømforsyning DC IN 12V og NP-F batterispor oppfyller det forskjellige utvalget.
  • Stereo hodetelefonutgang

I esken

  • 1 × skjermopptaker
    1 × mikro HDMI-kabel
    1 × Mini Hot Shoe Mount
    1 x håndbok
    \ *DC 8.4V strømuttak for å gi strøm til DSLR-kameraet eller speilløst kamera

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Feelworld
Produktkategori Monitor
Produkttype Monitor


Produsentens varenrCUT6