53555 53555

Facilis HUB 16 Video Server 4U

64-352TB Enterprice HDD

Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Facilis HUB Shared Storage for videoredigering er et system dedikert til å forbedre arbeidsflyt etter produksjon og innholdsskaping. Inkludert med hver server er Facilis Shared File System som enkelt tar imot multiplattformmiljøer og muliggjør samarbeid mellom forskjellige applikasjoner og bildeformater. Med Facilis medielagringssystemer kan du levere 4K-filmfargegradering.

Facilis Technology designer og bygger delte lagringsservere for samarbeidende medieproduksjonsnettverk. Det unike delte filsystem er inkludert med alle Facilis HUB-servere og lar komplekse nettverksmiljøer på tvers av operativsystemer samarbeide arbeidsflyt på tvers av medieproduksjonsapplikasjoner og filformater. Enten jobben din er 4K-fargegradering, VFX-kompositering eller HD-Video. Jobber perfekt sammen med Avid Media Composer, Adobe Premiere Pro Creative Cloud, Apple FCPX, DaVinci Resolve eller Avid Pro Tools, Facilis HUB er en delt lagringsløsning som gir ytelse og samarbeid slik at du kan skape med selvtillit.

 

Virtuelle volumer
Facilis har en unik måte å lage virtuelle disker på etterspørsel som ser ut og fungerer som grunnleggende harddisker, men som er jevnt fordelt over et mye større stasjonssett. I stedet for en lineær bane, skrives data på hele diskoverflaten til enhver tid, noe som sikrer at hvert virtuelt volum har samme ytelse, enten systemet er tomt eller fullt.

 

Lagringsområde nettverksservereFacilis delt filsystem
Klientprogramvare er nødvendig for lagringsområdenettverk (SAN), men krever flerlagsnettverk og dyre klientlisenser. Vårt delte filsystem ble utviklet eksklusivt for video- og lydinnhold, for å være enkelt å bruke og rimelig å distribuere. Det endrer det som er gammelt, klønete og ineffektivt med TCP-IP-nettverksfilsystemer, samtidig som den beholder all skalerbarheten og påliteligheten til NAS og tilbyr effektiviteten og funksjonssettet som kun er tilgjengelig med SAN.

 

SANFibre Channel & Ethernet i perfekt harmoni
Facilis gjør begge deler sømløst selv på samme klientarbeidsstasjon. Vi kjenner fordelene med lagring i blokkmodus, og spesielt for Windows er direktekoblet fiberkanal forkjemperen for effektive og raske dataoverføringer. Vi er også talsmenn for Ethernet på grunn av lavere kostnadsskalerbarhet og ytelse for Mac- og Linux-arbeidsstasjoner. Ethvert virtuelt volum kan nås gjennom både Fibre Channel (opptil 64 Gb) og Ethernet (opptil 50 Gb) for hastigheter på 3-4 GB/sek til en enkelt arbeidsstasjon.

 

Delte lagringsløsningerFacilis-konsoll
Inkludert med hver delt lagringsserver, er konsollen en brukervendt representasjon av Facilis Shared File System og virtuell volumadministrasjon. Dette er hjemmet til våre revolusjonerende smarttilgangsregler, båndbreddeprioritering, dynamisk volumstyring og selvfølgelig vår WANLink fjerntilgangsløsning for hybride og eksterne arbeidsflyter.

 

Lagringsområde NetworkFastTracker Asset Management
Kapitalforvaltningsprodukter spenner fra det veldig enkle til det vilt komplekse. Jo vanskeligere å distribuere og vedlikeholde, jo mindre sannsynlighet vil du fortsette å bruke den. FastTracker ble designet for å behandle eiendelene dine i bakgrunnen, og gi en måte å søke på, lage forhåndsvisninger eller redaksjonelle proxyer, automatisere transkripsjon og automatisk merking, eller ganske enkelt tjene som en sikker metode for å få tilgang til innhold via LAN eller web. FastTracker bringer det beste fra de komplekse MAM-ene i en enkel pakke som følger med alle Facilis-servere.

 

Om SAN-servere
Facilis HUB lagringsområdenettverksservere er ikke generiske NAS-enheter (Network Attached Storage) som er avhengige av standard nettverksprotokoller som kan endres eller brytes. Vårt delte filsystem for videoredigering er unikt på mange måter:

  • Automatisk multi-connectivity failover (inkludert Fibre Channel til Ethernet) uten manuell konfigurasjon nødvendig.
  • Automatisk belastningsbalansering av klienter på tvers av flere server-IP-adresser, også uten krav til manuell konfigurasjon.
  • Historisk og dynamisk klient- og volumbåndbreddesporing, samt overvåking av total serverbelastning.
  • Forenklet ekstern klientdistribusjon, som muliggjør programvareoppdatering av hver arbeidsstasjon fra hvilken som helst tilkoblet nettleser.


Alle servere levers ferdig konfigurert så alt man trenger er å sette i strøm, nettverk plugger, kunne sitt eget navn og eventuelt husets IP adresse. 
Inkluderer 12 måneder full support dekning og hjelp til oppsett og eventuelle problemer*


16 HDD-er på 12 Gb SAS-kontrollere
Kapasitet: 64TB; 96TB; 128TB; 192TB; 256TB; 352 TB
Referanse: 2GB/sek
 

*Fysisk plasering av server og nettverk oppkobling er ikke med i prisen. Dette kan avtales etter behov

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Facilis Technology
Produktkategori Videoserver
Produkttype HDD


Produsentens varenrFacilisHUB16
Facilis HUB 24 Video Server 4U 96-528TB Enterprice HDDFacilis HUB 24 Video Server 4U 96-528TB Enterprice HDD
Varenr111884
Leveres på bestilling
Facilis HUB 32 Video Server 8U 128-704 TB Enterprice HDDFacilis HUB 32 Video Server 8U 128-704 TB Enterprice HDD
Varenr111885
Leveres på bestilling
Facilis HUB 48 Video Server 8U 192-1056TB Enterprice HDDFacilis HUB 48 Video Server 8U 192-1056TB Enterprice HDD
Varenr140142
Leveres på bestilling
Facilis HUB 8 Video Server 2U 32-176TB Enterprice HDDFacilis HUB 8 Video Server 2U 32-176TB Enterprice HDD
Varenr111881
Leveres på bestilling
Facilis HUB FLASHPoint 24S Videoserver 24-184TB 24x SSD Disker 2U RackFacilis HUB FLASHPoint 24S Videoserver 24-184TB 24x SSD Disker 2U Rack
Facilis HUB One Sett sammen flere Facilis servereFacilis HUB One Sett sammen flere Facilis servere
Varenr111879
Leveres på bestilling
Facilis XP16 Storage Expansion 64-352TB Utvidelse 16x Disker, 4UFacilis XP16 Storage Expansion 64-352TB Utvidelse 16x Disker, 4U
Facilis XP24 Storage Expansion 96-528TB Utvidelse 24x Disker, 4UFacilis XP24 Storage Expansion 96-528TB Utvidelse 24x Disker, 4U