60397

Epson 60" Premium Canvas Satin

for Epson 150cm x 12,19m 350 g/m²

4 598,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Epson PremierArtsTM vanntett lerretrulle, 60" x 12,2 m, 350 g/m²

  • Syrefri
  • Ligninfritt
  • Stort utvalg av farger
  • Halvblank overflate 

Polyester/bomullsblanding med en fantastisk struktur som fremhever kunstnernes arbeid på en blank overflate. Den er strekkbar og er derfor perfekt egnet for innramming, er vanntett og har ekstremt lang levetid og er stoffet som har den høyeste oppløsningen.

Enten det er fotoportrett eller kunstgjengivelse, gjør Premium Canvas Satin alle profesjonelle med høye krav fornøyd. Det gir best mulig bildekvalitet og er samtidig et medium for økt kreativitet. Dette fantastiske stoffet av hard kvalitet består av en motstandsdyktig blanding av 65% polyester og 35% bomull, som er perfekt for reproduksjon av foto og kunst.

Den har et belegg med høy oppløsning som er fleksibel uten å strekke seg og en fin struktur som gir et ekte kunstnerisk utseende og stabilitet.

Sammen med fantastisk fargegjengivelse gir Premium Satin-lerret en høyglanset overflate, er også hurtigtørkende og vanntett og passer i mange forskjellige områder som krever høyest mulig bildekvalitet og veldig lange visningstider.

Fordi alle fargestoffer, pigmenter og papir endres over tid, kan Epson ikke garantere at fargen ikke falmer. Epsons ansvar for mangler i produksjon og emballasje er begrenset til kostnadene ved å erstatte dette produktet. De tekniske spesifikasjonene kan endres uten varsel.

Produktinformasjon

Hovedkategori Skriver og Skanner
Merker Epson
Papiroverflate Canvas
Papirstørrelse 60" x 12m
Produktkategori Andre printmedier
Produkttype Rull


Produsentens varenrC13S045065