DJI Mavic 3 Fly More Combo DJI Mavic 3 Fly More Combo DJI Mavic 3 Fly More Combo DJI Mavic 3 Fly More Combo DJI Mavic 3 Fly More Combo DJI Mavic 3 Fly More Combo DJI Mavic 3 Fly More Combo DJI Mavic 3 Fly More Combo DJI Mavic 3 Fly More Combo DJI Mavic 3 Fly More Combo DJI Mavic 3 Fly More Combo DJI Mavic 3 Fly More Combo DJI Mavic 3 Fly More Combo DJI Mavic 3 Fly More Combo DJI Mavic 3 Fly More Combo

DJI Mavic 3 Fly More Combo

30 999,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen

DJI Mavic 3 - Imaging Above Everything

DJI lanserer nå versjon 3 av sin Mavic-drone, og kaller den flaggskipet blant konsument-droner. Det er mye nytt i Mavic 3, men den viktigste nyheten er kameraet. Det er nå to kameraer, med to ulike brennvidder. Vidvinkelkameraet er av merket Hasselblad, og er en 4/3 tommer CMOS med 20 megapiksler og bildevinkel på 84° (tilsvarende 24mm). Største blenderåpning er f/2.8. Den kan ta opp 5,1K (5280x3956 piksler) video med 50 fps. Den kan også ta opp 4K-videoer med 120*fps og 1080p ved 200 fps. Det andre kameraet (teleobjektivet) er en 12 MP-sensor med 15° synsfelt og en f/4.4 blenderåpning som kan ta bilder i opptil 4K ved 30 FPS.

 

 

På Mavic 2 måtte du velge mellom en zoom-modell eller en Pro-modell med Hasselblad-kamera. Nå får du begge deler, kraftig oppgradert i en og samme modell. Den relativt store bildebrikken gir høy bilde- og videokvalitet.

Flytiden er økt til 46 minutter og rekkevidden på signalene er inntil 8km. Overføringen støtter nå 1080/60P så du får bilder til fjernkontrollen som er nær det dronen registrerer. Det gjør det lettere å styre både drone og kamera. Største høyde er oppgitt til 6km, som betyr at du kan bruke den svært høyt opp i fjellet – mye høyere enn et helikopter vanligvis kan gå.

Forbedrete funksjoner

Ellers er de fleste automatiske funksjoner forbedret. Det er bedre systemer for å unngå kollisjoner og fly utenom hindringer. Det er bedre algoritmer for automatisk å fly tilbake til utgangspunktet. Dronen er også mer stabil enn tidligere, når det blåser, noe som gir mer stabil video og skarpere bilder i litt kraftig vind.

To kameraer:

Hovedkamera (Vidvinkel): 4/3" sensor, 20MP, f/2.8, 84° FOV, 5,1K/50fps (5280x3956), 4K/120*fps
Telekamera: 12MP, f/4.4, 15° FOV, 4K/30fps

*120fps gjelder innspillings-framerate. Video vil spilles av i slow-motion.

Arven fortsetter

Det ikoniske svenske kameramerket Hasselblad har tilpasset luftkameraet L2D-20c for DJI Mavic 3, og har bygd inn en profesjonell 4/3 CMOS sensor i en elegant og kompakt form. Strenge Hasselblad-standarder brukes på både maskinvareytelse og programvarealgoritmer, og bringer bildekvaliteten til et helt nytt nivå. 4/3 CMOS-sensoren kommer med et dynamisk område på 12,8 stopp for å beholde flere detaljer i høylys og skygger, og løfter bilder til et profesjonelt nivå. En større bildesensor gir ikke bare Mavic 3 høyere oppløsning og dynamisk rekkevidde, den demper også mer effektivt støy i miljøer med lite lys. Justerbar blenderåpning er tilgjengelig for å møte behovene til flyfotografer i en lang rekke lysscenarier. Det 24 mm-ekvivalente autofokusobjektivet veier bare 12,5 gram og har en 84° FOV for å fange flere detaljer med skarp klarhet. Hasselblad-kameraet på Mavic 3 har VDAF-teknologi, som fungerer med flere synssensorer for å utnytte avstandsdata og optimalisere fokuseringshastigheten.

  • 20 MP-bilder
  • 12.8 Stopp av dynamisk rekkevidde
  • f/2.8-f/11 Justerbar blenderåpning
  • 24 mm ekvivalent brennvidde
  • Synsdeteksjon autofokus (VDAF)

Lite behov for etterbehandling

Å stole på kompleks etterbehandling har aldri vært en del av Hasselblads filosofi. Med utgangspunkt i pikselnivået til sensorene sørger Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) for at naturlige og svært nøyaktige farger fanges opp, uansett hvor du fotograferer. For å sikre at Mavic 3 fanger farger med samme ikoniske kvalitet som andre Hasselblad-kameraer gjør, følger L2D-20c-objektivet de samme strenge standardene, med hver piksel av sensoren kalibrert med HNCS innebygd. Under fotografering vil RGB-fargedata innhentet av sensoren konverteres gjennom Hasselblads unike bildebehandlingsalgoritme og fargebehandlingsmodus, og leverer best mulig naturlige farger i enhver scene.

Resultatene taler for seg selv

Lag profesjonelle bilder med Hasselblad L2D-20c kamerasystem. Høyere dynamisk område gir mer naturlige overganger mellom høylys og skygger, og bevarer rik visuell informasjon med en større følelse av dybde. En større sensorstørrelse holder bildene rene i dårlig lys. Mavic 3 bruker sin profesjonelle bildeytelse til å ta opp luftvideoer med høye oppløsninger og bildefrekvenser. Kameraet fanger også opp til én milliard farger takket være en 10-bits D-Log fargeprofil, som tilbyr naturlige fargegraderinger og avansert fleksibilitet i etterproduksjon. Mavic 3 Cine støtter Apple ProRes 422 HQ-koding med en maksimal datahastighet på 3772 Mbps. Den støtter også en innebygd 1TB SSD og 10 Gbps lyshastighetsdatakabel for ytterligere å lette profesjonell filming, redigering og oppretting.

Telekamera

Explore-modus - Et unikt telekamera gjør Explore-modus til den perfekte måten å speide og planlegge bildene dine. Når scener eller motiver er langt unna, bruk telekameraet til å zoome inn og spare tid. Du kan til og med bruke den til å ta opp motiver på avstand uten å forstyrre scenen. 28x Hybrid Zoom/162 mm, f/4,4

Flysikkerhet - Omnidireksjonell hindringsføling

De avanserte sikkerhetsfunksjonene til Mavic 3 lar deg bruke mer av tiden din på å få det perfekte bildet. Flere vidvinkelsensorer fungerer sømløst med en høyytelses databehandlingsmotor for å registrere hindringer i alle retninger nøyaktig og planlegge sikre flyruter for å unngå dem.

Avansert RTH

Fullfør en hvilken som helst flytur trygt med Advanced RTH, som lar Mavic 3 automatisk bestemme den optimale ruten tilbake til hjemmepunktet og fullføre en sikker returflyvning på egen hånd. Enten den aktiveres av brukeren eller utløses av signaltap, kan Mavic 3 enkelt gå tilbake til hjemmepunktet.

APAS 5.0

Mavic 3 gjør også flyturen morsommere med opptak som ikke lenger blir avbrutt av hindringer underveis. Når du flyr, registrerer Mavic 3 kontinuerlig gjenstander i alle retninger og omgår dem jevnt og raskt. Nyt flyturen uten bekymring for kollisjon, selv når du flyr i kompliserte miljøer.

Utvidet flytid

Utfør hvert trinn fra ruteplanlegging til komposisjon og ta opp en hyperlapse-video, alt i løpet av en enkelt flytur. Mavic 3s vindmotstand er 50 % sterkere enn forgjengeren, ved å bruke et mer effektivt fremdriftssystem og et batteri med høy kapasitet for å forlenge flytiden opp til utrolige 46 minutter.

Fly lenger, se mer

Med en overføringsrekkevidde på 15 km flyr Mavic 3 ikke bare lenger, den sender også signaler med høyere stabilitet og mindre videoforsinkelse, noe som gir deg større trygghet under flyturen.

FHD-overføring med høy bildefrekvens med jevn direktemating

Mavic 3 er den første den første DJI-dronen som kan overføre en 1080p/60fps live feed. Dette betyr at kameravisningen vises med en oppløsning nær det kameraet faktisk tar opp. Det gjør også Mavic 3 mer responsiv for kontrollen din.

Et nytt lag med flysikkerhet

Med mobiloverføringsdongelen tilkoblet, kan Mavic 3 bytte til 4G-nettverk for jevn, stabil tilkobling når O3+-signaler blokkeres av bygninger, trær eller andre strukturer. Under flyturen koordinerer O3+-overføringssystemet med 4G-overføring, og bytter sømløst for å sikre en uavbrutt bruksopplevelse.

Høypresisjonsposisjonering

Høypresisjonsposisjonering gjør Mavic 3 utrolig stabil under sveving. Dette sikrer at bildene er krystallklare, forbedrer langeksponeringsbilder og hjelper deg med å ta jevnere timelapse- og hyperlapse-videoer.

 

 

I pakken:

DJI Mavic 3
RC-N1 Remote Controller
Remote Controller Control Sticks
RC Cable (USB Type-C Connector) 
RC Cable (Standard Micro-USB Connector)
RC Cable (Lightning Connector)
Mavic 3 Intelligent Flight Battery x3
Mavic 3 Low-Noise Propellers (pair) x6
Mavic 3 Battery Charging Hub
65W Portable Charger
Mavic 3 Storage Cover
Mavic 3 ND Filters Set (ND4\8\16\32)
Convertible Carrying Bag
Type-C Cable

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Droner
Merker Dji
Produktkategori Prosumer
Produkttype < 4 kg


Produsentens varenrCP.MA.00000452.01
2 199,-
Varenr154512
238700