201108 201108

Colorimetry Research CR-250

Pro kalibrator til monitor

122 506,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Det robust konstruerte huset til CR-250-RH fra Colorimetry Research er laget av maskinert aluminium og rustfritt stål, og tåler høye akselerasjonshastigheter for de mest krevende posisjoneringssystemer og miljøer. Alle optiske komponenter er fikset for å sikre at ingen optiske feiljusteringer oppstår på grunn av vibrasjoner, støt eller høye akselerasjons- / retardasjonshastigheter.

Den veier bare 0,45 kg, og er det perfekte verktøyet for skjerminspeksjon og kalibrering og for montering på hurtigflyttende XYZ-bord. Den lille størrelsen og formen gjør at flere CR-250-RHer kan monteres i samme bevegelseskontrollsystem og samtidig måling av flere flekker i samme skjerm.

Allsidige INTERFACE-alternativer

CR-250-RH er en USB 2.0-kompatibel enhet, fjernstyrt av vertsprogramvaren fra hvilken som helst personlig datamaskin, bærbar PC eller nettbrett. Som et alternativ kan CR-250-RH også styres av en Ethernet 10BASET / 100BASE-TX IEEE-802.3-kompatibel tilkobling eller en RS-232-port.

Valgfri EXTERNAL TRIGGER-port

CR-250-RH kan utstyres med en valgfri ekstern utløserport som muliggjør aktivering av fjernmåling fra enten en trykknapp, en perifer enhet, eller med hardware-trigger-signaler for å måle strober / pulserende lys og start / stopp-signaler. Dette alternativet er ideelt for raske tidsbegivenheter som må synkroniseres nøyaktig for måling eller datafangst.

APPLIKASJONER

CR-250-RH ble designet spesielt for den profesjonelle kalibratoren. Det gir en stor flekkstørrelse ved kontaktmålinger og en liten divergensvinkel som holder målestørrelsen innenfor de ønskede dimensjonene for kalibreringer av skjermpaneler og projektorer. Gummihetten gjør det mulig å plassere måleren trygt mot skjermen og gir et utmerket skjerm for omgivende lys.

Egendefinerte FARGEMATCHING Funksjoner

Framtidsbeskyttet CR-250 med ekstra tilpassede fargematchingsfunksjoner.

CR-250 tillater opplasting av opptil tre sett med tilpassede CMF-er. Disse "egendefinerte" CMF-ene kan være alternative standarder foreslått av forskjellige organisasjoner, for eksempel oss Judd-Voss 1978 eller tilpassede CMF-er som en forsker kan jobbe med.

Og til slutt, en kraftig applikasjon.

CRIApp-applikasjonen er en strømlinjeformet, brukersentrert applikasjon på tvers av plattformer designet for å utføre alle kolorimetriske analyser. Det gir et kjent og konsistent arbeidsområde uansett hvilken plattform du er i. CR-250-RH leveres standard med en innebygd, lettlærbar kommandotolker, slik at brukerne raskt kan lage sin egen dedikerte programvare for å utføre spesifikk måling oppgaver eller for inkludering i et automatisert testmiljø.

I tillegg er et fullt dokumentert kommunikasjonsspråk med mange virkelige eksempelmaler inkludert som utgangspunkt for kundene å bygge sine egne programvareverktøy ved hjelp av noen av dagens utviklingsmiljøer.

Produktinformasjon

Hovedkategori Data
Merker Colorimetry Research
Produktkategori Kalibrering
Produkttype Kalibrering


Produsentens varenrCR-250-RH
79 498,-
Varenr131121
Leveres på bestilling
210 803,-
Varenr135055
Leveres på bestilling
26 411,-
Varenr130980
Leveres på bestilling
39 650,-
Varenr130978
Leveres på bestilling
27 431,-
Varenr130979
Leveres på bestilling