Cmotion cPRO PLUS hand unit Trådløs Focus håndtak

Cmotion cPRO PLUS hand unit

Trådløs Focus håndtak

91 500,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Cmotion cPRO Pluss Hand Unit tilbyr avansert, ergonomisk fokus, iris og zoomkontroll for din film- eller filmopptak. Bruk den med separat tilgjengelige motorer for å kontrollere fokus, iris og/eller zoom i et område på opptil 3280'. Designfunksjoner inkluderer en berøringsskjermmeny, et konturert grep på fokushjulet, justerbar bakgrunnsbelysning og et tommelhjul som kan tjene som en fjerdeaksekontroll. Denne kontrolleren har både harde stopp og en "panikkknapp"-alternativ for å overstyre et stopp når handlingen ikke går som forventet.

 Avansert kontrollgrensesnitt med tre akser (pluss valgfri 4. aksekontroll gjennom tommelhjul) for cPRO linsekontrollsystem, inkludert: - cPRO PLUS avansert fokusknapp (inkludert variabel dreiemomentjustering, 3 ekstra brukerknapper) - DATA-lisens og kamerakontrolllisenser for ARRI, RED og SONY kameraer

Den allsidige cPRO Pluss er kompatibel med cmotion Cinefade VariND og tilbyr kjøre/stopp-kontroll for ARRI-, Blackmagic-, Canon-, RED-, Panavision- og Sony-kameraer med valgfri kamerakontroll for utvalgte ARRI-, RED- og Sony-modeller. Denne cPRO-håndenhetskontrolleren inkluderer en svingantenne og en tom fokusmarkeringsskive. Bruk 1/4"-20-gjengene eller den separat tilgjengelige skjermbraketten eller V-mount hurtigutløseren for å montere håndenheten.

 

Pakken Inneholder:
cmotion cPRO Pluss Hand Unit
Blank Focus Disk
Swivel Antenna

Produktinformasjon

Hovedkategori Video
Produktkategori Stabilisering
Produkttype Tilbehør
Produsent CMOTION


459082