631470 631470 631470 631470 631470 631470 631470

Blackmagic Design Micro Studio Cam 4K G2

MFT Mount Studio Camera

14 627,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager
0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

Blackmagic Micro Studio Camera 4K G2 - Verdens minste Ultra-HD broadcast-kamera!

Blackmagic Micro Studio Camera 4K G2 er den perfekte løsningen for å plassere kameraer på settet når det ikke er plass til vanlige kameraer i full størrelse. Den har den populære MFT-objektivfatningen, en svært lyssterk 4K-bildebrikke og kinematisk fargeskala. Så den er liten, men har funksjonene til et kamera i full størrelse! Du får også 12G-SDI for HD- og Ultra HD-opptak opp til 2160p60. Det er også mulig å kontrollere den innebygde fargekorreksjonen og objektivet ved hjelp av SDI- og HDMI-tilkoblingene. Den kan til og med spille inn Blackmagic RAW på USB-disker! I tillegg går Blackmagic Micro Studio Camera 4K langt forbi kringkastingskvalitet med logg gamma, som gir deg muligheten til å lage kinematisk fargekorrigerte filer, alt i kameraet!

Designet for direktesending
Størrelsen på Micro Studio Camera gjør den nesten usynlig, slik at du kan plassere den nesten hvor som helst på settet. Du kan få flere kameravinkler enn noen gang tidligere for direktesendingen din, noe som gir et mer interessant program. De profesjonelle kringkastingskontaktene gjør den perfekt for alle typer arbeid, som fjernsynsproduksjon, kringkasting, sport, konserter, utdanning og konferansesentre. Det er nå enkelt å skjule mange kameraer på scenen for de mest utrolige opptakene! Selv om Blackmagic Micro Studio Camera er designet for direktesending, kan den også brukes med redigeringsprogramvare. Det er fordi den kan spille inn Blackmagic RAW på USB-disker for senere redigering og fargekorrigering.

Revolutionerende studiokameradesign
Store kringkastere bruker dyre og store studiokameraer, som ikke alltid er veldig fleksible. Den karakteristiske Blackmagic Micro Studio Camera har alle fordelene med et stort studiokamera i en liten, robust kropp som du kan plassere nesten hvor som helst. Den har en svært robust magnesiumlegeringskjerne i en kropp som ikke er mye større enn objektivfatningen selv. Du kan bruke rimelige, høytytende MFT-objektiver eller legge til adaptere for å jobbe med kringkastingsobjektiver. Kameraet er designet for direktesending, så HDMI og SDI bruker samme kamerakontrollprotokoll som ATEM-brytere. I tillegg gir knappene foran kameraet rask tilgang til innstillingsmenyen og opptaksutløseren.

Eksepsjonell ytelse i svakt lys
I avanserte kameraer er ISO en måling av bildebrikkens følsomhet for lys. Dette betyr at jo høyere ISO, jo mer forsterkning kan legges til, slik at det er mulig å fotografere i naturlig lys, eller til og med om natten. Blackmagic Micro Studio Camera har justering fra -12 dB (100 ISO) opp til +36 dB (25 600 ISO), slik at den er optimalisert for å redusere støy og korn i bildene, samtidig som hele dynamikkområdet til bildebrikken opprettholdes. Den primære native ISO-en er 400, som er ideell for bruk under studiobelysning. Deretter er den sekundære høybaserte ISO-en på 3200 perfekt når du fotograferer i dårlig opplyste omgivelser. Forsterkningen kan stilles inn fra kameraets HDMI-meny eller eksternt fra en bryter ved hjelp av SDI/HDMI ekstern kamerakontroll.

Få kinematiske bilder i direktesending!
Den fantastiske 4K-brikken kombinert med Blackmagic generasjon 5 fargeskala gir deg den samme bildebehandlingsteknologien som brukes i digitale filmkameraer. Det betyr at du nå kan bruke kinematisk bildekvalitet for direktesending! I tillegg, når det kombineres med den innebygde primære fargekorrektoren i DaVinci Resolve, får du mye bedre bilder enn enkle kringkastingskameraer. Fargekorreksjonen kan til og med styres fra bryteren. Med 13 trinn av dynamisk rekkevidde har kameraet mørkere svart og lysere hvitt, perfekt for fargekorrigering. Brikken har en oppløsning på 4096 x 2160, som er flott for både HD- og Ultra HD-arbeid. I tillegg støtter Blackmagic Micro Studio Camera fra 23,98 bilder per sekund opp til 60 bilder per sekund.

Innebygd Tally-lys for On Air-status
Blackmagic Micro Studio Camera 4K har en Tally-lys som lyser rødt for "On Air", grønt for "forhåndsvisning" og oransje for "ISO-opptak". Dette gjør det enkelt for talenter å presentere med selvtillit da de med et øyekast kan se hvilket kamera som er i bruk. Du får full støtte for SDI- og HDMI-Tally-protokollen fra brytere som ATEM Television Studio, ATEM Constellation og ATEM Mini. Dette betyr at en regissør kan bytte mellom kameraer, og Tally-informasjonen vil bli sendt tilbake til kameraene, og lyse opp Tally-lyset på kameraet hver gang det er aktivt. Siden Tally sendes via SDI- og HDMI-tilkoblingene til kameraet, elimineres behovet for komplekse kabler.

Kraftige kringkastingskontakter
Blackmagic Micro Studio Camera 4K har mange tilkoblinger for tilkobling til kringkastingsutstyr. Den har 12G-SDI som støtter video, Tally og kameraretur, noe som gjør oppsettet mye raskere. Den inkluderer en full størrelse HDMI-tilkobling for lokal videomonitorering, slik at du kan koble til en monitor som en Blackmagic Video Assist for å endre innstillinger via menyoverlegg eller sjekke posisjonen til et eksternt kamera. Du får også en USB-C-utvidelsesport for opptak til eksterne disker eller kontroll av kameraet via zoom- og fokuskrav. Du kan til og med koble til en USB-C til Ethernet-adapter for å kontrollere kameraet over et nettverk via enkel bruk av REST-API-er. I tillegg er det en 3,5 mm port for tilkobling av en mikrofon.

Inkluderer innebygde mikrofoner
Blackmagic Micro Studio Camera inkluderer innebygde mikrofoner, slik at lyd er inkludert i designet, noe som gjør oppsettet mye raskere. Hver mikrofon er plassert på optimal posisjon, noe som gir bedre stereoseparasjon enn det som er mulig på et vanlig videokamera. Det er også en 3,5 mm lydinngang slik at du kan koble til videomikrofoner når du trenger å legge til større og mer retningsbestemte mikrofoner med vindbeskyttelse. Enten du bruker de innebygde mikrofonene eller kobler til en ekstern mikrofon, blir lyden innlemmet i SDI- og HDMI-video-utgangene, slik at du får perfekt synkronisering av lyd og video.

USB-C for eksterne disker og ethernet-kontroll
Blackmagic Micro Studio Camera 4K har en høyhastighets USB-C-utvidelsesport som lar deg spille inn på eksterne disker, kontrollere kameraet via et nettverk eller koble til en rekke tilleggsutstyr. Koble til en ekstern USB-disk, og kameraet kan spille inn 12-biters Blackmagic RAW-filer med høy kvalitet for senere redigering og fargekorrigering. Dette betyr at du bare kan flytte disken til en datamaskin for å arbeide, og du trenger ikke å kaste bort tid på kopiering av filer. Du kan også legge til en USB-C til Ethernet-adapter for å kontrollere kameraet over et nettverk ved hjelp av enkelt brukervennlige REST-API-er. Pluss at du kan koble til valgfrie fokus- og zoomkrav for å tillate full objektivkontroll, akkurat som med et stort studiokamera.

Utrolig Blackmagic RAW-kvalitet
Blackmagic RAW er et revolusjonerende nytt format designet for å fange og bevare kvaliteten på sensordataene fra kameraet ditt. Noen filformater, som H.264, er kraftig komprimert, noe som legger til støy og artefakter og forårsaker at detaljer i sensoren går tapt for alltid. Blackmagic RAW eliminerer dette problemet, slik at du får imponerende bilder med utrolig detalj og rik farge gjennom hele etterproduksjonsprosessen. Blackmagic RAW lagrer også kamerainnstillinger som metadata, slik at du senere kan endre ISO, hvitbalanse og eksponering i DaVinci Resolve. I tillegg er filene små og raske, slik at redigeringsresponsen er utrolig. Bare Blackmagic RAW gir deg den høyeste kvaliteten, de minste filene og den raskeste ytelsen!

Drevet av Blackmagic OS
Med det avanserte Blackmagic OS får du et brukervennlig kameraoperativsystem basert på den nyeste teknologien. Blackmagic OS er et moderne operativsystem der alle kamerafunksjoner kjører uavhengig for jevnere kontroll, og kameraet starter nesten øyeblikkelig. Menyer vises på HDMI-video-utgangen. Grensesnittet bruker rekken med knapper foran kameraet for å få tilgang til menyene og justere innstillinger, slik at det alltid er tilgjengelig, selv når det er rigget på trange steder. Du får også full kontroll over avanserte kamerafunksjoner som fokus og eksponering på skjermen, 3D LUT-er, HDR, metadatainnskriving, tidssone, Blackmagic RAW-innstillinger og mer.

Batteribackup-strøm
Blackmagic Micro Studio Camera har mange forskjellige strømalternativer. Den inkluderer en vanlig 12V DC låsbar strømkontakt, slik at kabelen ikke ved et uhell trekkes ut. I tillegg inkluderer kameraet en strømforsyning med 5 forskjellige AC-kontaktadaptere for forskjellige land. Kameraet støtter også et standard LP-E6-kompatibelt batteri, slik at du kan legge til et batteri for lokal strømbackup under kritiske direktesendinger. Disse batteriene er lett tilgjengelige over hele verden og blir holdt til lading av kameraet. Du kan til og med bruke en adapter for å koble kameraet til V-Lock-batterier for ekte hel dags strøm.

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videokamera
Merker Blackmagic
Produktkategori Cine
Produkttype Prosumer
Sensorstørrelse MFT


Produsentens varenrCINSTUDMFT/UHD/MRG2