631459 631459 631459 631459 631459 631459

Blackmagic Design Studio Cam 4K Plus G2

MFT

18 390,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

Blackmagic Design Studio Camera 4K Plus G2

Det perfekte mini studio-kameraet har en kinematisk 4K-sensor med opptil 25 600 ISO, MFT-objektivfatning, 12G-SDI og HDMI, 3,5 mm toveis kommunikasjon, 7" LCD-skjerm med solskjerm, fargekorreksjon og opptak til USB-disker.

Det ultimate selvstendige direktesending-kameraet!
Introduksjonen av verdens mest avanserte selvstendige studio-kamera! Blackmagic Studio Cameras har de samme funksjonene som store studio-kameraer, miniatyrisert i en enkelt kompakt og bærbar design. I tillegg med dynamisk område og fargeteknologi fra digitale filmkameraer, kan kameraene håndtere ekstremt krevende lysforhold og produsere kinematisk utseende bilder. Sensoren har en ISO på opptil 25 600, slik at du kan lage fantastiske bilder, selv i dårlig belyste omgivelser. Det fungerer til og med under månelys! Avanserte funksjoner inkluderer toveis kommunikasjon, tally, kamera kontroll, innebygd fargekorreksjon, opptak i Blackmagic RAW til USB-disker, direktesending og mer!

Designet for direktesending
Selv om Blackmagic Studio Camera er designet for direktesending, er det ikke begrenset til bruk med en live switch. Dette er fordi det kan ta opp i Blackmagic RAW til USB-disker, så det kan brukes i hvilken som helst situasjon hvor du bruker et stativ. Den store 7 tommers søkeren gjør den perfekt for arbeid som talkshow, fjernsynsproduksjon, kringkasting av nyheter, sport, utdanning, konferansepresentasjoner og til og med bryllup. Den store, lyse skjermen med sidehåndtak, berøringsskjerm og fysiske kontroller gjør det enkelt å spore bilder samtidig som det er komfortabelt å bruke over lengre perioder. Fordi det er så lett, er det perfekt når du stadig bytter lokasjon og utfører forskjellige typer arbeid.

Revolusjonerende design for studio-kamera
Store kringkastere bruker kostbare studio-kameraer som ofte er svært store og ikke spesielt bærbare. Det karakteristiske Blackmagic Studio Camera har alle fordelene med et stort studio-kamera fordi det kombinerer kamera og søker i en enkelt, kompakt design. Det har et lett karbonfiberforsterket polykarbonat-kabinett med innovativ teknologi i en miniatyrisert design. Kameraet er designet for direktesending, slik at det er enkelt å spore og ramme inn bilder med den store 7" søkeren. Berøringsskjermen har menyer for kamerainnstillinger, og det er knotter for lysstyrke, kontrast og fokusering. I tillegg følger det med et stativfeste med monteringsplate for rask oppsett.

Eksepsjonell ytelse i svakt lys
I avanserte kameraer er ISO en måling av bildebrikkenes følsomhet for lys. Dette betyr at jo høyere ISO, desto mer forsterkning kan legges til, slik at det er mulig å ta bilder i naturlig lys, eller til og med om natten! Blackmagic Studio Camera har en justering fra -12 dB (100 ISO) til +36 dB (25 600 ISO), slik at den er optimalisert for å redusere korn og støy i bilder, samtidig som den opprettholder den fulle dynamikken til sensoren. Den primære naturlige ISO-en er 400, som er ideell for bruk under studio-belysning. Deretter er den sekundære høyere basis-ISO-en på 3200 perfekt når du fotograferer i dårlig opplyste omgivelser. Forsterkningen kan stilles inn fra kameraet, eller eksternt fra en bryter ved hjelp av SDI- eller Ethernet-fjernkontroll for kameraet.

Få kinematisk kvalitet i direktesending!
Fantastiske sensorer kombinert med Blackmagic 5. generasjon fargevitenskap gir deg den samme bildebehandlingsteknologien som brukes i digitale filmkameraer. Dette betyr at du nå kan bruke kinematisk kvalitet i direktesendinger. I tillegg, når det kombineres med den innebygde DaVinci Resolve primære fargekorreksjonen, får du mye bedre bilder enn vanlige kringkastingskameraer. Fargekorreksjonen kan til og med styres fra bryteren. Med 13 stopp dynamisk område har kameraet mørkere svart og lysere hvitt, perfekt for fargekorreksjon. Flott for både HD og Ultra HD produksjon, har 4K-modellene en oppløsning på 3840 x 2160, og 6K-modellen har en oppløsning på 6144 x 3456. Alle modellene støtter også 23.98 til 60 fps. 

Innebygd tally-lys for sendedriftstatus
Blackmagic Studio-kameraer har en svært stor tally-lys som lyser rødt for direktesending, grønt for forhåndsvisning og oransje for ISO-opptak. Tally-lyset inkluderer også klips med gjennomsiktige kameranumre, slik at det er enkelt for talenter å se kameranumrene på avstand. Blackmagic Studio-kameraer støtter SDI-tally-standarden som brukes på alle ATEM direktesendingsswitchere og HDMI-tally-standarden som brukes på ATEM Mini-switchere. Dette betyr at en regissør kan bytte mellom kameraer, og tally-informasjonen sendes tilbake til kameraene via SDI-programreturstrømmen, og lyser opp tally-lyset på kameraet når det er på lufta. SDI-tally eliminerer komplekse ledningsoppsett, slik at jobboppsettet går raskere.

Inkluderer innebygde mikrofoner
Blackmagic Studio-kameraer har innebygde mikrofoner, slik at du får lyd inkludert i designet, noe som gjør oppsettet mye raskere. I tillegg er de innebygde mikrofonene støt- og vindbestandige, så du får flott lyd selv under tøffe forhold. Med hver mikrofon plassert i kantene av skjermen, får du fordelen av studio-kameradesignet for bedre stereoseparasjon enn det som er mulig på et vanlig videokamera. Det er også en 3,5 mm lydinngang for tilkobling av videokameramikrofoner, samt en 3,5 mm hodetelefonkontakt.  

Støtter 3D LUTs for filmutseende
Når Blackmagic RAW-filer bruker logaritmisk filmgamma for å bevare kameradynamikken, kan 3D LUT-er brukes til å konvertere bildene på søkerens skjerm fra å se flate og utvasket ut. 3D LUT-er løser dette problemet fordi de konverterer bildet rett før det vises på LCD-skjermen. Dette gjør at de filmgammabildene som blir tatt opp, kan konverteres til penere bilder på LCD-skjermen. 3D LUT-er lagres også i Blackmagic RAW-filene, slik at de kan brukes i senere postproduksjon, men de brennes aldri inn i Blackmagic RAW-bildeadataene, slik at du alltid har muligheten til å deaktivere dem. Dette betyr at 3D LUT-en transporteres i Blackmagic RAW-filen, men brukes bare når du aktiverer den. 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videokamera
Merker Blackmagic
Produktkategori Studio
Produkttype Broadcasting
Sensorstørrelse MFT


Produsentens varenrCINSTUDMFT/G24PDDG2
22 994,-
Varenr144509
Bestilt, ukjent leveringstid
49 494,-
Varenr144510
Leveres på bestilling
14%
Blackmagic ATEM 4 M/E Constellation 8K 8K VideomixerBlackmagic ATEM 4 M/E Constellation 8K 8K Videomixer
134 989,-
157 688,-
Varenr118037
Leveres på bestilling
126 089,-
Varenr155029
Leveres på bestilling