665987 665987 665987 665987 665987

Viltrox AF 23mm f/1.4

For Sony E Mount APS-C

4 599,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
3 stk. Leverandørlager

Viltrox AF 23mm f/1.4 For Sony E Mount APS-C

Fast vidvinkelobjektiv er designet for APS-C-format Sony E-mount speilløse kameraer og gir en brennvidde som tilsvarer 35 mm.

Lyssterk f/1.4 maksimal blenderåpning egner seg for arbeid i dårlige lysforhold og gir også større kontroll over dybdeskarpheten.

To ekstra-lav dispersjonselementer reduserer fargekanting og kromatisk aberrasjon for å oppnå en høy grad av klarhet og farge nøyaktighet.

To elementer med høy brytningsindeks bidrar til å kontrollere sfærisk aberrasjon og redusere forvrengning for å oppnå høy skarphet og nøyaktig gjengivelse.

HD Nano multilagsbelegg er påført individuelle elementer for å undertrykke flare og ghosting for bedre kontrast og fargenøyaktighet ved arbeid i sterkt lysforhold.

STM-trinnmotoren muliggjør rask, stille og presis autofokusytelse sammen med manuell fokusoverstyring. I tillegg opprettholder et internt fokuseringsdesign den totale objektivlengden under bruk for bedre håndtering og raskere respons.

Integrert manuell blenderingsring for taktil eksponeringskontroll; denne ringen har også en 'A' -posisjon for automatisk, kamerabasert blenderåpningsvalg.

Ni-blads blenderåpning bidrar til en behagelig bokeh-kvalitet.

Integrert mikro-USB-port for firmwareoppdateringer.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver
Merker Viltrox
Produktkategori Sony E Mount
Produkttype Vidvinkel


Produsentens varenrAF 23/1.4 E