622227 622227 622227 622227

Viltrox EF-E II 0.71x Lens Mount Adapter

EF-Mount Lens to Select E-Mount Cameras

2 152,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 1CEWE
  • 0Hovedlager
1 stk. Leverandørlager

Andre kjøpte også

548,-
Varenr149475
Leveres på bestilling
898,-
Varenr144672
Leveres på bestilling
296,-
Varenr141376
Bestilt, ukjent leveringstid
1 797,-
Varenr139907
Bestilt, ukjent leveringstid

Viltrox EF-E II 0.71x Lens Mount Adapter - EF-Mount Lens to Select E-Mount Cameras

Dette 0,71x-adapteret fra Viltrox gjør det mulig å montere et fullformat Canon EF-objektiv på et Sony E-mount kamera. Samtidig hjelper adapterets optikk med å maksimere det tilkoblede objektivets synlige synsvinkel samtidig som det gir en blenderåpningsøkning på ett trinn for kameraet over objektivets blenderåpningsområde.

Hvis et objektiv ment for 35mm eller lignende fullformat sensorer kobles til et Sony E-monteringskamera, ville det projisere et bilde som er større enn kameraets APS-C-sensor er bygget for å akseptere. Det vil bare fange sentersdelen av det projiserte bildet, den effektive synsvinkelen til objektivet ville bli begrenset, og skape en "crop factor" inne i kameraet. Denne adapteren kondenserer lyset fra et objektiv designet for 35mm eller "full frame" kamera sensorer og projiserer det på en Sony E-mount kameras APS-C sensor. Dette gjør det mulig for APS-C-sensoren å utnytte mer av lyset samlet inn av et tilkoblet objektiv, noe som effektivt reduserer crop-faktoren samtidig som det gir sensoren et ekstra blenderåpningssteg for hvert av objektivets blenderinnstillinger.

Hvis et kompatibelt objektiv inkluderer autofokus, samt kamerastyrt blenderfunksjon, er denne adapteren ment å tillate bruk av disse funksjonene. I tillegg, hvis et tilkoblet objektiv er i stand til å generere Exif metadata når det brukes med et direkte kompatibelt kamera, er denne adapteren designet for å tillate at informasjonen blir lagret sammen med bildefilene som genereres med en kombinasjon av objektivet, et kompatibelt Sony E-monteringskamera og adapteren.

Denne adapteren er konstruert med fire linseelementer i fire grupper som er designet for å gi optisk klarhet samt fargetroverdighet, og undersiden av dens avtakbare stativfot er gjengt med en 1/4"-20 tilbehørsgjenge, slik at den kan festes direkte på stativer eller quick-release plater som har 1/4"-20 monteringer. For enkel oppgradering av firmware inkluderer denne adapteren også en mikroUSB-port.

For kompatible Sony E-monteringskameraer som har fasegjenkjenning og kontrastgjenkjenning autofokus, er det en vippebryter for å aktivere disse autofokusinnstillingene med et tilkoblet Canon EF-objektiv plassert langs siden av denne adapteren. For å riktig bruke ønsket autofokusinnstilling må vippebrytervalget gjøres før adapteren plasseres på kameraet.

Denne adapteren er kompatibel med Sony NEX-5C, C3, 5N, F3, 5R, 6, 7, FS700, VG20 og VG900-kameraer.

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektivtilbehør
Merker Viltrox
Produktkategori Overganger
Produkttype Adapter


Produsentens varenrVILTROXEFEII