Tilta Advanced kit for BMPCC 6K Pro Advanced kit (Tactical Grey) Tilta Advanced kit for BMPCC 6K Pro Advanced kit (Tactical Grey) Tilta Advanced kit for BMPCC 6K Pro Advanced kit (Tactical Grey)

Tilta Advanced kit for BMPCC 6K Pro

Advanced kit (Tactical Grey)

7 935,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen

Dette grunnleggende settet til Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro gir et beskyttende bur for kamerahuset og inkluderer relevant tilbehør for å forbedre funksjonaliteten.

Full Cage har flere 1/4"-20 spor med lokaliseringspinner, coldshoe-fester, en NATO-skinne for type IV og VI sidehåndtak, samt festeporter for stenger for våre enkeltstangholdere. Den har også ARRI-kompatible rosetter, som er spesielt designet for vår justerbare topphåndtak pluss for mer fleksibel drift og håndtering.

Høyre armarmodul kan fjernes for å gjøre dette Full Cage til et Half Cage. Dette gir mer fleksibilitet i situasjoner der det kreves lettere konstruksjoner, for eksempel når du bruker en gimbal.

Bunnplaten gir flere ¼"-20 monteringspunkter for å feste kameraet til forskjellige hurtigutløsningsplater og er kompatible med ARCA-mottakeren på RS2 monteringsplate. Når du bruker Half Cage, kan bunnplaten utvides for å støtte Black Magic Design Battery Grip for 6K Pro. En 15mm stangmontering kan installeres for å støtte 15mm stenger foran kamerahuset når du bruker batterigrepet i et halvt buroppsett.

Når du ikke bruker batterigrepet, kan den medfølgende hurtigutløserplaten brukes til å koble kameraburet til den medfølgende 15m LWS baseplaten type VI. 15mm LWS baseplate gir 15mm stangstøtte til systemet og lar deg montere stangbasert tilbehør som mattebokser og følge fokussystemer. Bunnen av denne bunnplaten kobles naturlig til våre Tilta Standard Dovetails og støtter også forskjellige hurtigutløserplater via 1/4"-20 og 3/8"-16 spor.

Advanced Power Handle monteres til venstre side av buret via en NATO-jernbaneforbindelse. Dette håndtaket har en 12V Micro DC-port (3,5/1,35 mm) og en 8V USB-C-port for å drive kamerahuset eller annet tilbehør som vårt Nucleus Nano Wireless Lens Control System. Håndtaket kan også kontrollere Run/Stop på BMPCC 6K Pro via en inkludert Run/Stop-kabel. Rotasjonen av håndtaket og den ekstra håndstroppen muliggjør komfortabel og fleksibel betjening av kamerasystemet ditt når du fotograferer håndholdt. Det medfølgende Quick-Release Top Handle kan festes til toppen av buret via et coldshoe-feste og kan sikres ytterligere med en 1/4"-20 skrue. Dette gir en ekstremt sikker tilkobling for komfortabelt å håndtere og betjene kameraet ditt når du fotograferer i lave vinkler. Topphåndtaket har ytterligere 1/4"-20 tråder, coldshoe-fester og en horisontal 15 mm stangholder for montering av eksterne skjermer eller EVFer.

SSD-stasjonsholderen festes direkte til buret via en 1/4"-20 skrue og lokaliseringspinne. Deretter kan den klemmes fast på en Samsung T7 SSD-stasjon, sikre den til kameraoppsettet ditt og la deg ta opptak på et separat SSD-kort. Den medfølgende USB-C-kabelen kan da skrues inn i SSD-holderen og sidepanelet til buret i nærheten av USB-C-porten. Dette skaper en ekstremt sikker forbindelse mellom kameraet og stasjonen.

Den 90-graders HDMI-adapteren monteres på buret nær kameraets HDMI-port og tilbyr en sikker tilkobling som begrenser slitasje på selve porten.

 

 

I pakken:

 • Full Camera Cage for BMPCC 6K Pro
 • Tiltaing hurtigutløsningshåndtak
 • Tiltaing SSD-Drive Holder for T7
 • Tiltaing Left Side Advanced Power Handle med Run/Stop (F570 batteri)
 • Tiltaing Advanced Left Side Handle Attachment Type VI
 • Advanced Side Handle Run/Stop kabel for USB-C-port (RS-TA3-USBC)
 • Tiltaing 15mm LWS Baseplate Type VI
 • HDMI 90-graders adapter for BMPCC 4K/6K (TA-T01-HDA-90)
 • 90-graders USB-C-kabel (30 cm) for BMPCC 4K/6K (CB-USBC-30)
 • Aluminiumstang 15x300mm Svart versjon (R15-300-B) (x2)
 • Monteringsbrakett for tilbehør for BMPCC 6K Pro batterigrep

 

 Merk: Produktet på bildene er sort versjon.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Tilta
Produktkategori Stabilisering
Produkttype Cage


Produsentens varenrTA-T11-A
227927