176739 176739 176739

Tilta Rig FX9 V-mount

til Sony FX9

14 158,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Tilta Camera Cagefor Sony PXW-FX9 kamera (V-montering).

Monter kameraet ditt  på dette Tilta-kameraburetet som er spesielt designet for Sony PXW-FX9.

Burets toppplate passer tett rundt Sony PXW-FX9 topphåndtak og har en 15mm LWS stangadaptere i fronten slik at du enkelt kan montere kameraets søker.

Tilta-batteriplaten for Sony PXW-FX9 Cage (fås i enten Gold mount eller V-mount) festes direkte på baksiden av topplaten og klemmer inn baksiden av kameraet. Batteriplaten har flere forskjellige utganger til strøm for diverse tilbehør.

På bunnen av buret er en Sony VCT-U14 kompatibel grunnplate som lar deg feste forskjellige tilbehør via 15mm LWS-stenger på enten forsiden eller baksiden av platen. Platen har også en ergonomisk skulderpute i bunnen, slik at du raskt og enkelt kan løsne fra VCT-U14-platen og til å bli klar for  skuldermontering på kort tid. Platen har også Arri Standard Rosette-tilkoblinger på venstre og høyre side slik at du kan feste håndtak (eller Sonys eget PXW-FX9 betjeningshåndtak) for håndholdt bruk. En innebygd linseadapterstøtte er også inkludert på forsiden av platen.

En sideplate gir enda mer beskyttelse og gir, sammen med topplaten, flere 1/4"-20 og 3/8"-16 monteringspunkter slik at du kan montere en rekke tilbehør.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Tilta
Produktkategori Stabilisering
Produkttype Rig


Produsentens varenrES-T18-V