580542 580542 580542 580542

Swarovski NL Pure 10x32 Orange

29 400,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager

Swarovski NL Pure 10x32 Orange

Swarovski NL Pure representerer det nyeste flaggskipet fra Swarovski, og det markerer et betydelig sprang i både optisk og mekanisk innovasjon. Denne serien bygger på den optiske arven fra den tidligere høyt ansette serien, EL WB, men introduserer forbedringer som tar teknologien et skritt videre. Det som spesielt skiller NL Pure fra sine forgjengere er de nyutviklede okularene, som tilbyr et rekordstort synsfelt i hver av de tilbudte kikkertstørrelsene, skapende en opplevelse hvor bildekanten nesten forsvinner.

Med introduksjonen av den patenterte Swarovision-teknologien, kjent for sin field-flattener-funksjonalitet, fortsetter Swarovski å revolusjonere markedet. Dette designet, først lansert i 2009 og tidligere eksklusivt for EL-serien, inkluderer et ekstra sett med linseelementer som korrigerer for perspektivforvrengning og forbedrer bildeskarpheten ved synsfeltets kant. Til tross for en bredere synsvinkel, som ofte fører til mer fortegning, eliminerer Swarovision dette problemet fullstendig.

NL Pure er også utstyrt med Swarovskis mest avanserte linsebelegg: SwaroBright, SwaroDur, og SwaroTop. Disse beleggene forbedrer kikkertenes lystransmisjon - hvor stor del av det innkommende lyset som passerer gjennom det optiske systemet og når øynene - samt evnen til å gjengi nøyaktige og livlige farger. Liksom med SLC og EL WB-seriene, er de ytterste linseelementene på NL Pure behandlet med Swaroclean, et vannavvisende belegg som forenkler rengjøringen og vedlikeholdet.

For de kjent med EL-serien vil det være tydelig at NL Pure introduserer en ny formfaktor med en sentrert bro, i stedet for den tidligere åpne brokonstruksjonen. Dette forbedrer gripekomforten betydelig; broen er plassert slik at du kan holde godt rundt kikkerttubusene med begge hender, og en ny prismekonfigurasjon muliggjør en naturlig plassering for fingrene. Pro-konseptet, introdusert av fabrikken i 2015, inkluderer nakkereim- og dekselfester.

Pannestøtte (tilbehør)
Swarovski leder an i innovasjon med sitt tilbehør også. For å møte utfordringene høy forstørrelse gir ved bruk uten stativ, har Swarovski utviklet en justerbar pannestøtte. Denne unike løsningen gir stabil trestøtte mot ansiktet, noe som gjør kikkerten betydelig enklere å holde stødig. Dette er spesielt nyttig for modellene med 10x42 og 12x42 forstørrelse. Du finner pannestøtten listet under relaterte produkter.

Produktinformasjon

Hovedkategori Optikk
Merker Swarovski Optik
Produktkategori Kikkert
Produkttype All-round


Produsentens varenrNL-1L4LIB-0