502976 502976 502976

Sonnet Echo I Desktop

1x Helhøyde PCI-e til Thunderbolt 3

12 095,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
3 stk. Leverandørlager

Sonnet Echo I Desktop Thunderbolt 3 PCIe Card Expansion Enclosure gjør det mulig for Mac-, Windows- og Linux-datamaskiner å utnytte sine høyytelses Thunderbolt-porter for å støtte et bredt spekter av PCIe kort. Forbedre lagringsutvidelsen, legg til video- eller lydinnganger, omkode data eller koble til høyhastighets delt lagring og nettverk. Dette profesjonelle Thunderbolt til PCIe-kortutvidelsessystemet lar deg koble til ett enkelt- eller dobbelbredde PCIe-kort i full lengde til datamaskinen din via en enkelt kabel.

Thunderbolt 3 -kompatibel kortkabinett
Echo I Desktop støtter alle tilgjengelige Thunderbolt-kompatible PCIe 4.0-, 3.0-, 2.0- og 1.1-kort, inkludert videoopptak og omkoding; lyd DSP; 6 Gb eller 12 Gb SAS eller SATA vertsbussadapter; 10 Gb eller 25 Gb Ethernet; SSD-lagring; og andre spesialitetstyper til systemet ditt.

Plass og kraft
Echo I Desktop har ett x16 PCIe 3.0-spor, som gjør det mulig å støtte et stort utvalg av kort, enten enkelt- eller dobbelbredde, lavprofil eller full-høyde. For å støtte strømkrevende kort, integrerer den en universell 400W strømforsyning og inkluderer en 150W 8-pinners (6+2 pinner) strøm kontakt for kort som krever ekstra strøm (inkludert Avid Pro Tools | HDX). Echo I slås på og av automatisk med den tilkoblede datamaskinen, og sparer energi i det lange løp. Uten strømbryter kan du ikke glemme å slå av systemet.

Doble vifter
Med doble Noctua-vifter er Echo I Desktop designet for å levere ultra-stille drift slik at den kan brukes komfortabelt i støyfølsomme miljøer. Vurdert til 17,1 dBA - under taket på 20 dBA som er foreskrevet for bruk i opptaks- og kringkastingsstudioer - sprer viftene støyspekteret for å minimere påvirkningen ved en enkelt frekvens. For ytterligere å sikre ubetydelig støynivå, er viftene temperaturkontrollerte, automatisk hastigheter opp og bremser jevnt etter behov, og kabinettet er konstruert for å optimalisere luftstrømmen over det installerte kortet for å avkjøle systemet effektivt og effektivt.

 

I pakken:

  • Sonnet Echo I Desktop Thunderbolt 3 PCIe-kortutvidelseskabinett
  • Thunderbolt 3-kabel
  • Thunderbolt 3-koblingsklips
  • Brukermanual

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Data
Merker Sonnet
Produktkategori Kabinetter og Rack
Produkttype Rack kabinetter


Produsentens varenrECHO-1D-TB3
15 032,-
Varenr151507
Leveres på bestilling