507772

Sky-Watcher Synscan WiFi Adapter

1 058,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Sky-Watcher Synscan WiFi Adapter

SynScan Wi-Fi-adaptermodulen gjør det mulig å kontrollere alle Sky-Watcher sine Go-To monteringer og teleskoper trådløst fra din smarttelefon eller nettbrett ved hjelp av enten SynScan App eller SynScan PRO App, som er tilgjengelige for gratis nedlasting fra Google Play eller App Store. Trådløs kontroll er også mulig via ASCOM fra en PC.

Wi-Fi-adaptermodulen kobles enkelt til monteringens håndkontrollport med en av de medfølgende RJ12 til RJ45- eller RJ45 til RJ45-kablene. Ingen batterier er nødvendig, da driftsstrømmen leveres av monteringen. (*Vær oppmerksom på at EQ6 PRO bør kobles til Wi-Fi-adaptermodulen ved hjelp av håndkontrollkabelen som opprinnelig fulgte med monteringen).

Wi-Fi-adaptermodulen oppretter sitt eget Wi-Fi-nettverk, slik at monteringen kan brukes hvor som helst, uten avhengighet av andre Wi-Fi- eller mobilnettverk. Etter at du har oppgitt koordinatene dine i den relevante Synscan Appen og fulgt en enkel justeringsprosedyre, er du klar til å utforske universet ved hjelp av Appens intuitive berøringsskjermmenyer.

SynScan-appene støtter også SkySafari Plus/Pro-mobilplanetariumappen for Android og iOS (Vær oppmerksom på at iOS-tilkobling ved skrivetidspunktet er begrenset og to enheter er nødvendig).
Både SynScan-appen og SynScan Pro-appen støtter nå ASCOM for slewing, GOTO og Pulse Guiding. Sky-Watcher ASCOM-teleskopdriveren kan lastes ned fra www.skywatcher.com.

Produktinformasjon

Hovedkategori Optikk
Merker Sky-Watcher
Produktkategori Stjernekikkert
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenr20318