657414 657414 657414 657414 657414

Sirui MT-20 Ballhead

1 998,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

Sirui MT-20 Ballhead

Denne hurtigkoblingen er bygget med en hard aluminiumslegering er dermed solid og holdbart, og er kompatibel med Arca-Swiss-systemet. Den gjør det mulig å bruke mange forskjellige hurtigutløserplater. Siruis smarte sikkerhetslås forhindrer også platen (og kameraet) fra å skli av klemfestet i tilfelle du ved et uhell ikke strammer skruen tilstrekkelig.

Den har fire akser med justering for å kunne håndtere enhver fotovinkel, inkludert en panoramaplate på toppen, for 360° jevn panorering, noe som gjør det enkelt å plassere kameraet i horisontal posisjon ved å justere kulen i stedet for beina.

Den har separate og enkle metallkontrollknapper med en rillet, matt svart overflate og integrert friksjonskontroll i kul-låseknappen (tilt-knappen).

Den panoramiske plattformen og panoramabasen har begge den vertikale innskjæringen integrert i kulehodet, noe som gjør det enklere å ta imponerende panoramabilder.

Hodet kan vippes 90° for portrett-orientering, og basen kan roteres 360° med svært jevn bevegelse, noe som er viktig når du vil ta panoramabilder. Kulehodet har også en innebygd bobbelnivå som gjør det enkelt å justere kameraet i en perfekt posisjon.

 

Diameter montering: 3/8"
Type hode: Kulehode
Materiale: Aluminium
Antall libeller: 1
Panorerings vinkelområde: 360
Hurtigkopling: Ja
Tilt vinkelområde: 90°
Vekt: 480 g
Type plate: Arca
Maksimimum høyde: 100 mm
Maksimal vekt belastning: 25 kg

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Sirui
Produktkategori Stativhode
Produkttype Kulehode


Produsentens varenrMT-20