645270

Sirui Sniper AF 33mm f/1.2 APS-C

For Sony E-Mount. Silver

5 362,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
12 stk. Leverandørlager

Sirui Sniper AF 33mm f/1.2 APS-C. For Sony E-Mount. Silver

Sirui Sniper AF har en ultrastor blenderåpning på f/1.2 som gir en liten dybdeskarphet og en fantastisk bokeh. Objektivet har en lett og kompakt design som bidrar til en perfekt balanse mellom objektivet og det speilløse kameraet.

Objektivet er designet for speilløse APS-C-kameraer fra Sony, Fuji X og Nikon Z, og den allsidige brennvidden gjør at du kan fotografere alt fra gatebilder, interiør, vakre landskap og slående portretter.

Objektivkonstruksjonen består av 12 linseelementer i 11 grupper, med 6 glass med høy brytningsindeks. Dette gir utmerket bildekvalitet fra kant til kant, uavhengig av fokusavstand eller blenderåpning. Designet med 11 blenderlameller skaper en myk og vakker bokeh som bidrar til å skille motivet fra bakgrunnen. Alle objektivene i Sniper-serien har samme 58 mm filtergjenge og samme karakteristikk. Selv når du fotograferer med stabilisator eller kardan, kan du raskt bytte objektiv uten å måtte balansere på nytt.

  • Dekker APS-C- og Super35-sensorer
  • Ultrastor blenderåpning på f/1.2
  • Både for foto og video
  • Flott optisk konstruksjon
  • Fantastisk bokeh

Sirui Sniper Series APS-C autofokusobjektiver er en serie objektiver med stor blenderåpning og kompakt design som har et raskt og nøyaktig autofokussystem som utnytter en STM-motor som støtter autofokussporing av motiv og øyne i både stillbilder og video. Objektivene er tilgjengelige for Sony E, Fujifilm X og Nikon Z speilløse systemer i tre ulike fargevarianter. Objektivene er også tilgjengelige som et sett som inneholder alle Sirui Sniper-objektivene og en hard case.

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Farge Sølv
Filterstørrelse (mm) 58
Hovedkategori Objektiver
Merker Sirui
Objektivfatning Sony E
Produktkategori Sony E Mount
Produkttype Normaloptikk
Største blender vidvinkel f/1.2


Produsentens varenr33AS12E-S
4 698,-
Varenr159763
Leveres på bestilling