96695 96695 96695

Shimoda Action X30 Ryggsekk

30L - Svart

2 106,-Kampanjepris
2 632,-Førpris
3 stk. Totalt på lager
  • 0Billingstad
  • 1Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
Farge:Sort
Shimoda Action X30 Ryggsekk 30L - Svart
Liter
0

Sekker spesialdesignet for kvinner

Velg og vrak i ryggsekker fra Shimoda som passer kropper som ikke er firkanta.

Andre kjøpte også

Den svarte Action X30-ryggsekken fra Shimoda Designs er en allsidig, flerbrukssekk som kan imøtekomme de kombinerte interessene til eventyrfotografen, multimedia skaperen, turgåeren eller entusiasten for fjellsport. Innvendig har det romslige hovedrommet et partisjonssystem som danner en valgfri bunndel som forbedrer muligheten for å organisere innholdet av denne ryggsekken når den brukes med et separat tilgjengelig Shimoda Designs Medium Mirrorless Core Unit versjon 2.

Praktisk tilrettelagt for kameraentusiasten

Sekken er laget for å lagre og organisere kamera, video, lyd , eller digitalt medieutstyr. Medium Mirrorless Core Unit versjon 2 rommer opptil to mellomstore DSLR- eller speilløse kameraer sammen med seks objektiver; eller to mellomstore DSLR eller speilløse kameraer sammen med to objektiver, pluss et mellomstor drone-sett. Medium Mirrorless Core Unit versjon 2 kompletterer Action X30-ryggsekken ved å også ha en glidelås sideåpning som er i samsvar med Action X30 Backpacks egen glidelås sideåpning for sømløs tilgjengelighet til utstyret inni når vesken roteres fra ens rygg til fronten med høyre side vendt oppover.

Smarte løsninger

Når partisjonssystemet er aktivert, kan plassen som er opprettet over en Medium Mirrorless Core Unit versjon 2, dedikeres til en rekke gjenstander som utendørs utstyr eller klær som kan nås raskt og enkelt gjennom ryggsekkens toppåpning. En rulletoppdesign gjør at brukeren enkelt kan komprimere ryggsekken i samsvar med den spesifikke mengden utstyr som er plassert inni den, som også tetter fukt og støv effektivt. Når ryggsekken er godt strammet inn, kan toppen festes ved hjelp av den integrerte lukkespennen på siden. For bruk under dårlig vær er en sekundær lukk med glidelås inkludert på toppen av Action X30-ryggsekken, som også gir tilgang til organisasjonslommer for elementer som må åpnes raskt og enkelt, for eksempel snacks, et par solbriller eller musikk spillerens øretelefoner.

Plass til PC/MAC

Hvis Action X30-ryggsekken er plassert på bakken eller på en flat overflate, får du full tilgang til en medium speilfri kjernenhet versjon 2 av et svingbart glidelåspanel som vender mot brukerens rygg. På innsiden av det bakovervendte glidelåspanelet finner du Action X30 Backpacks lomme for en bærbar pc/mac på 15". Ryggsekkens frontpanel pakkes ut for å gi avslørende ekstra organisatoriske lommer samt plass til å oppbevare klær.

Behagelige justerbare skulderstropper

Action X30-ryggsekken kan løftes via det innebygde draget og sidehåndtakene, og bæres av de justerbare, polstrede skulderstroppene som kan justeres oppover eller nedover for bedre passform. En glidelås langs den ytre kanten av stroppen som hviler over brukerens venstre skulder åpner en smarttelefonlomme, mens den ytre kanten av stroppen som hviler over brukerens høyre skulder inkluderer en strekkbar sidelomme som kan romme et solkremrør, insektspray, snacks, eller en vannflaske. For store belastninger overfører denne ryggsekkens avtagbare midjebelte vekten til hoftene for ekstra komfort, mens brystbensremmen begrenser utilsiktet skifting rundt brukeren ytterligere.

Innovativ konstruksjon

Action X30-ryggsekken er konstruert for å være værbestandig og har en slitesterk nylonkonstruksjon. For å beskytte innholdet ytterligere har de konstruert bunnpanelet vanntett, slik at du slipper å bekymre deg for å sette sekken ned på en våt overflate.

I pakken

  • Shimoda Designs Action X30 Ryggsekk (Svart)
  • Midjebelte
  • Sele for montering av hjelm

Produktinformasjon

Farge: Sort
Hovedkategori Bæresystem
Liter 30L
Merker Shimoda
Produktkategori Foto og video
Produkttype Ryggsekk


Produsentens varenr520-100