201135 201135 201135

Røde Tx-M2 Håndholdt trådløs mikrofon

3 595,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Røde TX-M2 er en digital trådløs mikrofon som overfører lyd over avstander på opptil 100 meter til kompatible Røde-mottakere. Med sin 140 dB SPL og frekvensrespons på 35 Hz til 20 kHz, gir mikrofonen out-of-the-box funksjonalitet for sangere, programledere og DJ-er, og fungerer godt for live show, konferanser, spesielle arrangementer, seremonier og mer.

Mikrofonen oppnår 128-bit kryptering over sin 2,4 GHz fastfrekvente smidige teknologi for å etablere en sikker overføring. En antenne montert på bunnen sørger for lang rekkevidde.

Mikrofonen kan skryte av lav håndteringsstøy som demper uønsket rumling, og har også relativt brukervennlige kontroller, for eksempel en dempebryter og en parknapp for sammenkobling med kompatible mottakere. Kompatible mottakere finner du i Røde Newshooter Kit, Filmmaker Kit, eller, hvis du ønsker å montere ditt eget system, RX-CAM-mottakeren.

Mikrofonen drives av det medfølgende LB-1 oppladbare litiumionbatteriet, eller ved hjelp av to AA-batterier, som du kan kjøpe separat. LB-1 er oppladbar via USB, og det er gitt en mikro-USB-kabel for dette formålet.

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Røde
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrRODELINKTXM2