225687

PrompterPeople ProLine Plus 15"

15" Teleprompter

28 033,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

PrompterPeople ProLine Plus telepromptere er langt mer fleksible enn noen annen teleprompter på markedet. Heve og senke funksjonen, samt muligheten til å vippe glassets vinkel, er den viktigste fordelen med ProLine Plus-serien. Både ProLine Plus har en sammenleggbar hette, og bryter ned til halvparten av originalversjonen. Den kan fungere med hvilken som helst størrelsesmonitor, fra iPad til 24 tommer.

Selvvendte skjermer reverserer teksten slik at den kan leses på teleprompterglasset. Ikke-reverserende (Standard), skjermer krever kompliserte trinn for å reversere teksten i programvaren. Hos Prompter People kommer alle våre telepromptere med en reverseringsskjerm - en funksjon som ikke kommer med de fleste andre telepromptere. Dette sparer tid og penger på enhver shoot, og lar deg prompte med tekst eller PowerPoint. Alle våre skjermbaserte telepromptere leveres med gratis Flip-Q-programvare

En av de største fordelene for ProLine Plus-teleprompterene er den enkel justering av strålesplitterens høyde og vinkel. Å heve eller senke glasset eller endre vinkelen på glasset for perfekt visning er raskt og enkelt.

ProLine Plus-serien med teleprompters gir full fleksibilitet. Fra de rimelige og brukervennlige iPad-systemene til de største, lettleste 24-tommers skjermene. Uansett hvilken som passer dine behov. Hver skjermstørrelse er tilpasset en bestemt glassstørrelse for bruk i området fra 1,5 til 9 meter.

Trapesformet, eller Studio Glass, er spesielt designet og brukt i årevis i TV-produksjoner. Den utover skrånende vinkelen på glasset gir en bredere synsvinkel uten å skape problemer med å "falle av". Når ankere eller talere snur fra et kamera til et annet, tillater det trapesformede glasset visning utenfor aksen for flere talere. Hos Prompter People handler det alltid om å lage det beste produktet for riktig bruker.

High Bright monitorer er et verdifullt alternativ i alle applikasjoner der du trenger maksimal lysstyrke og lesbarhet fra teleprompteren. Vanlige bruksområder vil være utendørs eller i sterkt opplyste studioer eller auditorier. Våre High Bright monitorer virker dobbelt så lyse for øyet sammenlignet med standard monitorer.

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker PrompterPeople
Produktkategori Teleprompter
Produkttype Teleprompter


Produsentens varenrPROP-15
34 267,-
Varenr139341
Leveres på bestilling
34 787,-
Varenr139346
Leveres på bestilling
37 383,-
Varenr139345
Leveres på bestilling