96279 96279

PocketWizard ACC Remote kabel SONY USB

90cm 13377-S

292,-
5 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 5Hovedlager

PocketWizard 13377-S Remote ACC Cable Sony USB-port

For fjernutløsing av et kamera fra Sony med Sonys multi/mikro USB-port. Med kontrollering av halvtrykks-/forutløserfunksjon ved bruk av visse PocketWizard-radioer.

Halvt trykk / Pre Trigger-alternativer:

Aktivering av halvt trykk forhåndsutløser kameraet. Dette betyr at fjernkameraet vil bli forhåndsutløst når halvt trykk er aktivert, akkurat som du trykker halvveis ned utløserknappen direkte på selve fjernkameraet. Den vil fokusere og bekrefte eksponering. Fordelen med halvtrykksfunksjonen er at kameraet ditt vil reagere raskere på selve triggersignalet, da det skal være helt klart til å ta bildet så snart det får signalet til å skyte. Halv trykk er tilgjengelig "on demand" med noen PocketWizard-radioer som en funksjon. Kontinuerlig halvtrykk er tilgjengelig for alle PocketWizard-radioer hvis du legger til en PTMM-kabel. Vennligst se nedenfor for detaljer:

Hvordan å bruke:

Koble 13377-S Remote kabel til kameraets USB-port og en til PocketWizard-radio. Utløs kameraet ditt fra lang avstand. Ved å trykke utløserknappen på en håndholdt PocketWizard PLUS-X, Plus III, Pluss IV eller en Multimax II vil du vekke kameraet som om du trykker kamerautløseren halvt ned. Du kan også utløse et eksternt kamera direkte fra det håndholdte kameraets utløserknapp, ved å feste den "sender"- PocketWizard til det håndholdte kameraets hot shoe eller koblet til kameraets PC-port.

Viktig notat: Hvis du trigger fra et håndholdt Sony-kamera med en PocketWizard i blitsskoen til et eksternt kamera, spesielt hvis du ønsker å bruke en elektronisk lukker, må du bruke S-VPR1-ACC fjernkamerakabel på det håndholdte kameraet. For et eksternt Sony-kamera kan du bruke enten S-VPR1-ACC, 13377-S eller 13369-S.

 


 

Produktinformasjon

Hovedkategori Kameratilbehør
Merker PocketWizard
Produktkategori Fjernutløser
Produkttype Kabler


Produsentens varenr13377-S