NiSi Filter 82mm Circular ND Kit Pakke med 3 stk. 82mm ND-filter og veske

NiSi Filter 82mm Circular ND Kit

Pakke med 3 stk. 82mm ND-filter og veske

3 199,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
10 stk. Leverandørlager

NiSi Filter Circular ND Kit er en perfekt filterpakke for kreativ fotografering, da det lar deg bruke lengre lukkertider for å skape en følelse av bevegelse i bildet.

Pakken inneholder 3 ulike ND-filter (gråfilter) og en veske med plass til 4 filter.

  • 1 stk. HUC IR ND8 (3 trinns ND-filter)
  • 1 stk. HUC IR ND64+CPL (6 trinns ND-filter + polarisasjonsfilter)
  • 1 stk. HUC IR ND1000 (10 trinns ND-filter)

Finnes i 4 ulike filterstørrelser: 67, 72, 77 og 82mm.

ND-filter

ND-filter minsker mengden lys som passerer gjennom objektivet, noe som innebærer at man kan fotografere med en større blender eller lengre lukkertid enn normalt.

Ved å øke eksponeringstiden kan du formidle en følelse av bevegelse i bildet, mens en større blenderåpning gir kortere dybdeskarphet og mulighet til å få en mykere bakgrunn ved portrettfotografering.

NiSi HUC PRO Nano IR Neutral Density Filter ND8
Minsker mengden lys som kommer inn i kameraet med 3 trinn. ND8 brukes ofte for å fotografere vann i bevegelse, som i bilder av hav, bekker og fossefall, og for å kunne bruke større blenderåpning sammen med blits utendørs.

NiSi HUC PRO Nano IR ND64+CPL Multifunctional Filter
Et meget allsidig filter for landskapsfotografering. Det kombinerer et ND64-filter og et sirkulært polarisasjonsfilter (CPL) for å både forlenge lukkertiden med 6 trinn og samtidig kontrollere mengden reflekser i skinnende overflater (som vann) og øke fargemetningen i en blå himmel og skogsterreng.

NiSi PRO Nano IR ND64+CPL har alle de viktigste egenskapene hos NiSi-filter: IR-belegg, Nano-belegg, SCHOTT-glass av høyeste kvalitet, en tynn ramme og et høykvalitets sirkulært polarisasjonsfilter.

NiSi Nano IR Neutral Density Filter ND1000
Et veldig tett ND-filter som minsker mengden lys som kommer inn i kameraet med 10 trinnn. Populært for landskaps- og reisefotografi da det kan gi en "drømme-effekt" med bevegelige skyer og en jevn vannoverflate.

NiSi filterveske
Praktisk veske med plass til opptil 4 stk. sirkulære filter i alle størrelser opp til 95mm. Vesken kan monteres på et stativben for rask og enkel tilgang, og er laget av et lett og beskyttende materiale. Filterne plasseres i separate lommer som forhindrer at de ripes opp under oppbevaring eller transport.

Produktinformasjon

Filterstørrelse (mm) 82
Hovedkategori Tilbehør
Produktkategori Filter
Produkttype ND-filter
Produsent Nisi


52442