Nikon Monarch M7 8x42 Nikon Monarch M7 8x42 Nikon Monarch M7 8x42 Nikon Monarch M7 8x42 Nikon Monarch M7 8x42 Nikon Monarch M7 8x42 Nikon Monarch M7 8x42 Nikon Monarch M7 8x42 Nikon Monarch M7 8x42 Nikon Monarch M7 8x42

Nikon Monarch M7 8x42

5 989,-
2 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 2Hovedlager
 • 0Skøyen

Ønsker å hente varen i butikk? Velg "Klikk og Hent" når du er i kassen. Du får en SMS når varen er klar til henting.

på alle ordinære priser

0

Tilbake til hverdagen

Fang øyeblikket med det rette utstyret, vi har funnet frem noen meget aktuelle kampanjeprodukter.

0

Nikon Zf - få med grep på kjøpet

Introduksjonskampanje bestill nå og få med grep.

Andre kjøpte også

Levendegjøre naturens skjønnhet
Uansett om du er en entusiastisk fugletitter eller er særdeles opptatt av dyrelivet, så er kikkerten Nikon Monarch M7 med bredt synsfelt den perfekte følgesvennen.

Det brede synsfeltet er ideelt for å se på fugler som flyr i lav høyde over hodet, mens ED-glass (ekstra lav spredning) korrigerer fargekanten slik at du kan glede deg over de imponerende detaljene hos ville dyr. MONARCH M7s flerlags linse- og prismebelegg gir lysere og mer naturlige bilder, og det olje- og vannavvisende belegget beskytter mot flekker og fingeravtrykk, som lett kan tørkes bort. Det stilige, holdbare og lette kamerahuset er komfortabelt å bære og kan monteres på stativ for bedre brukervennlighet.

Uovertruffen synlighet
Da alle modellene gir over 60° tilsynelatende synsfelt, vil du aldri gå glipp av et øyeblikk med kikkerten fra MONARCH M7-serien. MONARCH M7 gir ivrige fugletittere muligheten til å oppdage fugler som flyr raskt, eller dyre- og planteliv, med feilfri klarhet. Dette er enestående for denne kikkertklassen.

Klar visning
Naturen og verden rundt oss blir gjort levende gjennom fargenes storslagenhet. Bruken av ED-glass (ekstra lav spredning) korrigerer fargekanten slik at du kan sikkert kan se detaljene hos ville fugler og dyreliv.

Komfort, stil og holdbarhet
Det stilige og sofistikerte eksteriøret med nytt design er praktisk og også svært funksjonelt. Med kraftig gummiarmering som beskytter mot støt og et solid, men likevel behagelig grep, er den slitesterke kikkerten også vannbestandig – inntil 1 m i 10 minutter – og duggfri, noe som gjør den til fugletitterens perfekte følgesvenn.

Lys og naturlig
Er du på utkikk etter lysere og mer naturlige bilder? MONARCH M7 har objektivlinser og prismer med fullt belegg i flere lag, samt et dielektrisk, høyreflekterende prismebelegg i flere lag for å sikre overlegen jevnhet i overføringen over det synlige området. Fasekorreksjonsbelegget minimerer dessuten tap av oppløsning og sikrer resultater med høy kontrast hver gang.

 

 

Uhindret skjønnhet
Når det olje- og vannavvisende belegget er påført objektivlinsen og okularene, er det lett å tørke av flekker som fingeravtrykk.

Ingen utilsiktede bevegelser
Låsesystemet for reguleringsringen til diopteret gjør at du aldri går glipp av et øyeblikk – det forhindrer at reguleringsringen utilsiktet kan dreies eller flyttes når den er innstilt.

Lett og bærbar
Begge objektivlmodellene på 30 mm veier 470 g eller mindre. Dette kombinert med deres kompakte størrelse gjør at det er enkelt å ta dem med på ekskursjoner. Mens objektivmodellene på 42 mm veier 680 g eller mindre, som fortsatt er ekstremt lett for denne kikkertklassen.

Lett for øynene
Nyt ekstra komfort med drei-og-skyv-øyemuslinger av gummi som gjør det enkelt å posisjonere øynene riktig. Klikkstoppene gir brukerne mulighet for å justere øyeavstanden etter behov for en bedre passform som viser hele synsfeltet og derfor gir maksimal komfort under lengre bruk.

Håndfri
MONARCH M7 kan monteres på stativ, noe som betyr at du kan plassere et stativfeste eller en monteringsadapter i midten av rammen på kikkerten. Dette er spesielt nyttig hvis du vurderer å bruke disse fra en statisk posisjon over en lengre periode, som for eksempel i et skjul.

 

I pakken:

 • Monarch M7 8x42
 • 30 mm beholder 30989
 • 30 mm søkerdeksel 30991
 • 30 mm objektivdeksel 30990
 • 42 mm beholder 30843
 • 42 mm søkerdeksel 30844
 • 42 mm objektivdeksel 30954
 • Nakkestropp 31240

 

Produktinformasjon

Bildestabilisator Nei
Forstørrelse 8x
Hovedkategori Optikk
Lysstyrke 42
Merker Nikon
Nærgrense meter 2,5
Produktkategori Kikkert
Produkttype All-round
Synsfelt på 1000m 145
Type Håndholdt
Utgangspupill mm 5,3
Vanntett Ja
Vekt kikkert (gram) 670


Produsentens varenrBAA902SA
236671