13977

Nikon WT-7 Wireless Transmitter

For Nikon D500 og D850

15 001,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Nikon WT-7 trådløs sender er en sender som er i stand til både kablet og trådløst LAN for å overføre eller vise og laste ned filer og ta kontroll over de kompatible kamerafunksjonene. Den trådløse senderen WT-7 har en Ethernet-port for kablet tilkobling samt innebygd trådløs LAN-tilkobling til datamaskiner,

FTP- eller HTTP-servere og smartenheter. For maksimal fleksibilitet og kontroll er Camera Control Pro 2 programvare også tilgjengelig og kan kjøpes separat og brukes sammen med WT-7A trådløs sender. WT-7A trådløs sender støtter IEEE802.11ac-standarden for lynraske overføringshastigheter på 866,7 Mbps.

Bildeoverføringsmodus: Overfør bilder og video fra mediekortet i kameraet til en datamaskin, eller lagre bilder på en datamaskin etter hvert som de tas.

FTP-opplastingsmodus: Overfør eksisterende bilder og video fra kameraet til en FTP-server eller last opp nye bilder etter hvert som de tas.

HTTP-servermodus: Bruk nettleseren på datamaskinen eller smartenheter til å fjernstyre kamerakontroller, ta og laste ned bilder.

I tilgangspunktmodus (Acces Point Mode): vil det kompatible kameraet ditt fungere som et tilgangspunkt for direkte tilkobling til en datamaskin eller smartenhet.

I infrastrukturmodus (Infrafstructure Mode): skjer tilkoblingen via et trådløst LAN-tilgangspunkt.

Kamerakontroll: Kontroller kameraet ved å bruke den valgfrie Camera Control Pro 2-programvaren, og lagre bilder og filmer på datamaskinen mens du tar dem.

Kameraet kobles til WT-7A trådløs sender via den medfølgende USB-kabelen. For kablet tilkobling, koble en Ethernet-kabel til WT-7A trådløs sender for å koble til en datamaskin. For trådløst nettverk, bruk Wireless Transmitter Utility-programvaren for å pare kameraet og opprette nettverksprofiler. Bildekommentarer, IPTC og copyright-informasjon kan nås og redigeres på kameraet eksternt ved hjelp av HTTP-modus. Den trådløse senderen WT-7A bruker ett EN-EL 15-batteri (ikke inkludert) for å drive enheten.

Produktinformasjon

Hovedkategori Kameratilbehør
Merker Nikon
Produktkategori Sendere
Produkttype GPS/Wifi


Produsentens varenrVWA107AJ