623338 623338 623338 623338

MagMod XL MagSphere

1 039,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

MagMod MagSphere XL gir forbedret diffusjonskvalitet og er et budsjettvennlig alternativ til små softbokser for større blitsenheter. Forvandle øyeblikkelig blitsen din til en myk, omni-direksjonell barpærelys som fungerer perfekt i miljøer med off-camera blits og like godt i studioet.

MagSphere XL øker den tilsynelatende størrelsen på lyset ditt samtidig som det gir en myk, vakkert diffusert og ekstremt holdbar lanterne-lignende belysning.

Nyt alle fordelene med en lettere diffusor uten å ofre ytelse. MagSphere XL gir softboks-lignende kvalitet i et mindre, mer kompakt design.

Designet med kvalitets silikon gummi, kan MagSphere XL klemmes, krølles eller komprimeres for å passe i en hvilken som helst ryggsekk eller kameraveske. Konstruksjonen er svært holdbar, lett å rengjøre og laget for å tåle tidens test.

MagMods magnetiske festesystem er raskt, sikkert og enklere enn noen gang. Fest og bytt Reflector XL for bruk med blitsenheter, eller MagRing 2 for bruk med speedlights, og spre og kontroller belysningen din raskere enn noensinne.

Nyt alle funksjonene og egenskapene til MagMods bestselgende MagSphere 2, nå optimalisert for bruk med større blitsenheter med vår XL Reflector eller med MagRing 2.

  • Forvandler umiddelbart blitsen din til en omnidireksjonell diffus lyskilde
  • Uovertruffen lyskvalitet
  • Holdbarhet og ekstrem portabilitet

Merk: MagMod XL er IKKE designet for høy varme og skal ikke benyttes med hallogen innstillingslys  

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker MagMod
Produktkategori Kamerablits
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrMMXSPHERE01