623327 623327 623327 623327 623327

MagMod XL Reflector

Magnetfeste Zoom Reflektor

974,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

MagMod Reflector XL er den første sammenleggbare reflektoren med en ekstremt holdbar design, komplett med MagMods patenterte magnetiske, modulære lysmodifikasjonsdesign. Reflector XL gjør det enklere enn noensinne å kontrollere lys, diffusere det og oppnå den perfekte fargebalansen.

Den sammenleggbare designen er ikke bare mer holdbar enn en reflektor med metallkonstruksjon noensinne kunne være, men den er også mer kompakt og gir deg 2 forskjellige strålevinkler samtidig.

Snakk om allsidighet! Med de nye Dome Gels er det en lek å kontrollere farger med presisjon. Du kan bruke de nesten uknuselige Dome Gels (og til og med stable flere geler oppå hverandre!) og bruke dem med hvilket som helst merke av blits eller til og med i en MagBox Pro.

Laget av en slitesterk metall-silikon-konstruksjon kan Reflector XL tåle harde fall eller bulker med letthet, samtidig som den leverer kompromissløs lyskvalitet takket være sin reflekterende metallflakbelegg.

MagMods magnetiske, modulære modifikasjonssystem er designet for å gi fotografer raske og allsidige muligheter for formingen av lys. Stabl flere Grids, legg til en MagSphere XL sammen med Dome Gels for å kontrollere blitsen din på en måte som aldri før er sett.

Utrolig lyskvalitet og innovativ holdbarhet og sammenleggelighet gjør Reflector XL til en unik modifikator som ikke går på kompromiss med den vakre og konsistente lyskvaliteten fotografer trenger på hver opptak.

Designet med tanke på bruk av geler er Reflector XL den eneste universelt tilpassbare blitsmodifikatoren som lar deg legge til flere fargeskiftende Dome Gels på blitsen din.

Den leveres som standard med Bowens-feste og valgfritt med Profoto-feste.

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker MagMod
Produktkategori Lyskontroll
Produkttype Reflektor
Type Reflektor


Produsentens varenrMMXREFL01