Lexar CFexpress Pro Gold 2TB Type B. R1900/W1500 MB/s Lexar CFexpress Pro Gold 2TB Type B. R1900/W1500 MB/s Lexar CFexpress Pro Gold 2TB Type B. R1900/W1500 MB/s

Lexar CFexpress Pro Gold 2TB

Type B. R1900/W1500 MB/s

10 889,-
Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
11 stk. Leverandørlager

Ønsker å hente varen i butikk? Velg "Klikk og Hent" når du er i kassen. Du får en SMS når varen er klar til henting.

på alle ordinære priser

Lexar CFexpress Pro Gold R1900/W1500 2TB

Ta bilder og HD-video av høy kvalitet med hastigheter og kapasiteter på profesjonelt nivå
Ta bilder av høy kvalitet og RAW 4K-video med Lexar Professional CFexpress Type-B-kort. Dette robuste kortet er designet for å utnytte funksjonene til neste generasjons HD-videokameraer og DSLR-kameraer, og støtter både PCI Express Gen 3 og NVMe-protokollen samtidig som det gir høy ytelse, holdbarhet og pålitelighet, med en lesehastighet på opptil 1900 MB/s.

Dette forbedrer overføringshastigheten fra kort til datamaskin, og akselererer arbeidsflyten dramatisk.

Ta flere bilder av høy kvalitet og RAW 4K-video
Lexar Professional CFexpress Type B-kortet er designet for å utnytte funksjonene til neste generasjons kinokameraer og høyoppløselige speilreflekskameraer, og lar deg ta fantastiske bilder av høy kvalitet og lengre sekvenser med RAW 4K-video. Det har lynraske hastigheter på opptil 1900 MB/s ved lesing og opptil 1500 MB/s ved skriving.

Fang eventyr med ultimat holdbarhet
Enten du jakter på solnedganger eller billøp - eller andre eventyr - leverer Lexar Professional CFexpress Type B-kortet den robuste holdbarheten du trenger for å beskytte mot støt/vibrasjoner. Så fra Grand Canyon til Den kinesiske mur kan du være trygg på at du har et kort du kan stole på for å ta fantastiske bilder.

Spar tid med dramatisk akselerert arbeidsflyt
Kortets høyhastighetsytelse gjør at du kan ta bilder og overføre filer raskt. Og når det brukes med Lexar Professional CFexpress Type B-leser, maksimerer du kortets lesehastighet. Dette akselererer arbeidsflyten dramatisk fra start til slutt, slik at du kan spare tid og komme tilbake til arbeidet.

Bakoverkompatibel med XQD-kameraer
For allsidighet er kortet bakoverkompatibelt med utvalgte XQD-kameraer, noe som gjør det mulig å bruke eksisterende enheter med neste generasjons ytelse.

Funksjoner

  • Overlegen ytelse - med overføringshastigheter på opptil 1900 MB/s lest
  • Bruker PCIe 3.0 og NVMe-protokoll for uovertruffen hastighet
  • Vedvarende skrivehastigheter på opptil 1500 MB/s
  • Høyhastighets filoverføring fra kort til datamaskin for å dramatisk akselerere arbeidsflyt videofiler
  • Støttet av ekspertstøtte og begrenset livstidsgaranti

Strengt testet
Alle Lexar-produktdesign gjennomgår omfattende testing i Lexar Quality Labs, anlegg med mer enn 1100 digitale enheter, for å sikre ytelse, kvalitet, kompatibilitet og pålitelighet.

 

OBS! Vær oppmerksom på at dette CFexpress Type-B-kortet bare er kompatibelt med enheter som støtter CFexpress-format, og nevnte overføringshastigheter kan oppnås bedre når du bruker en CFexpress Type-B-kortleser. Det er heller ikke sikkert at dette kortet er kompatibelt med Sony CFexpress-enheter.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Kapasitet 2TB
Merker Lexar
Produktkategori Minnekort
Produkttype CFexpress type B


Produsentens varenrLCXEXPR002T-RNENG
525463