Leica Thalia 24mm Leica Thalia 24mm Leica Thalia 24mm Leica Thalia 24mm

Leica Thalia 24mm

Bestillingsvare
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Ta steget inn i SL-systemet

Nå er det kampanje på Leica SL-kits.

0

Leica-dag

28. mars 12:00 - 17:00 hos Foto.no Bergen
Treff produkteksperter og test kamera i vår trivelige Bergensavdeling.

Leica Thalia 24 mm T3.6 PL Mount Cine Objektiv har et 15-bladers irisdesign som gir bildene dine et vintage filmutseende med analog buet fokusrulling for en mer naturlig dimensjonell oppfatning og fargegjengivelse. Serien med Thalia PL Mount-objektiv kan brukes med PL Mount profesjonelle cine-kameraer med 65mm, fullformat, VistaVision og Super 35 sensorer som ARRI ALEXA 65, RED og Panavision.

Egenskaper

  • Vekt: 1,4 kg
  • PL Mount 24mm Cine-objektiv
  • Støtter VistaVision og Super 35
  • T3.6 blenderåpning

Dybde og dimensjon

Bilder som er tatt med Thalia objektiv kan se ut til å ha en ekstra dybde og dimensjon, spesielt på større sensorer. I stedet for jevne, flate lag med fokus på tvers av rammen, har Thalia objektiv et skarpt og fokusert senter med gradvis og behagelig falloff av kontrast og lys mot kantene, noe som fører utsikten til bildesenteret, samt tilfører dimensjonen til bildet. Dette skiller seg fra de fleste bilder laget med moderne objektiv.

Vintage look

Selv om Thalia objektiv ikke er teknisk vintage-objektiv, tilbyr de mange av bildekarakteristikkene som har drevet kinematografer til å kombinere eldre objektiv med digitale sensorer. De er klare uten å være for skarpe, og fokuset er glatt uten å se mykt ut. Hudtoner er naturlige og jevne med nøyaktig fargegjengivelse.

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Produktkategori Objektiver til videokameraer
Produkttype Cine
Produsent Leica


Produsentens varenr11450
67068