0

Try before you buy Fujifilm GFX50S II

Prøv før du kjøper mellomformatskameraet Fujifilm GFX50S II. Er du på jakt etter det ypperste av bildekvalitet er et mellomformatskamera noe å vurdere.

Fujifilm GFX50S II er et kompakt og lett mellomformatkamera som tilsvarer størrelsen til de fleste fullformatkameraer, men med en 70% større bildesensor på 51,4 megapiksler og kraftig bildestabilisering med opptil 6,5 trinn kompensasjon.

51.4 megapixel, X-Processor 4 og imponerende bildestabilisering

Den nye GFX50S II har en CMOS -sensor på 51,4 megapiksler som måler 43,8 x 32,9 mm, som er omtrent 70% større sammenlignet med en småbildesensor.

For å sikre den høye bildekvaliteten selv med håndholdt fotografering og minimere bevegelsesuskarphet i lite lys, har en nyutviklet fem-akset bildestabilisering (IBIS) blitt utviklet for GFX50S II. Bildestabiliseringen i kameraet er den mest effektive noensinne for GFX -systemet og kan kompensere for opptil 6,5 trinn lengre lukkerhastighet.

Med Pixel Shift Multi-Shot-funksjonen kan GFX50S II lage bilder i 200 megapiksler med imponerende fargegjengivelse, tonalitet og detaljer, perfekt for eksempel for arkivering, kunst eller stillebenfotografering, som krever ekstremt høy oppløsning.

Slik gjør du det

Du tar kontakt med Ken Roger hos oss og spør omFujifilm GFX50S II Try before you buy-kofferten. Dere avtaler tidspunkt og utvalgt koffert kan da lånes i 48 timer. Du må kunne legitimere deg og betale ett depositum på kr 2.500,-

OBS: Kofferten må hentes i vår avdeling i Barcode eller i vår butikk i Bergen - vi kan dessverre ikke sende i posten.

Send en epost til info(at)foto.no med Try before you buy i emnefeltet.  

Eller kontakt Ken Roger via vårt kundesenter på Tlf: 46 46 24 24.