0

Samyang-kampanje

Få rabatt på utvalgte Samyang-objektiver til ditt Sony-kamera.

Gjør en god deal på disse tre objektivene fra Samyang.

Bruk rabattkode: Samyang22

Kampanjeperiode: 15. september - 31. oktober 2022

Samyang AF 45mm F1.8 Sony FE

Med en vekt på bare 162 gram blir nye Samyang AF 45mm f/1.8 FE et perfekt objektiv for Sony-fotografer som vil holde fotoutstyret sitt så lett og smidig som mulig uten å ofre noe på funksjonalitet eller optisk kvalitet.

Objektivet tegner ut fullformat (en bildesensor i str. 24x36mm), og denne normalbrennvidden passer utmerket for å fotografere alt fra barn til gatescener, reiser, landskap og andre motiver med dokumentarfokus.

Men Samyang AF 45mm f/1.8 FE kan med fordel også brukes på Sonys kameraer i A6xxx-serien som har den mindre APS-C-sensoren. Der blir 45mm i stedet et kort teleobjektiv, ideelt for portrett!

Samyang AF 18mm f/2,8 FE

Et meget kompakt og lett ultra vidvinkel objektiv for Sony E/FE fatning. Med 100 graders bildevinkel på fullformat er det ideellt til de store dramatiske landskapene, arkitektur, bylandskap så vel som trange smug og bakgater.

Med en nærgrense på kun 25 cm vil det og være velegnet til ekstreme nærbilder av sport og actionsituasjoner der man ønsker å være så tett på motivet som mulig og samtidig ha med "det store landskapet" i bakgrunnen.

Samyang AF 24-70mm f/2.8

er tilpasset mange forskjellige typer situasjoner med krav til høy bildekvalitet. Det er et allsidig objektiv som fungerer utmerket for portretter, landskap og livsstil

Med Samyangs lineære STM (Stepping Motor) vil objektivet tilfredsstille både fotografer og videografer med en mer stillegående og presis kontroll over store og tungt fokuserende linsegrupper. Den fungerer raskt, er stillegående og jevn i videoopptak og gir filmatiske overganger. Par-fokalfunksjonen opprettholder fokus på motivet når du zoomer inn/ut, samt minimerer fokustap påvirket av pusting.