539179

Japcell BC-4001 Lader Med LCD Display

Til 4 AA/AAA Batterier (ikke inkl)

450,-
2 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 2Hovedlager

Japcell BC-4001 er en lader med LCD-display som kan lade opp til 4 AA/AAA-batterier. Denne laderen tar godt vare på batteriene dine slik at de holder lenger.

Variabel ladekontroll
BC-4001 har variabel ladekontroll, noe som betyr at du bestemmer hvor raskt batteriene skal lades opp. Teknisk sett er det hardere for batteriene jo raskere de skal lades opp. Derfor lader BC-4001 som standard med veldig lav strømstyrke (200mA), men med noen få klikk kan du øke strømstyrken og dermed ha batteriene klare raskere hvis det er nødvendig. Når batteriene er ladet opp holder laderen en lav ladestrøm slik at batteriene ikke mister kapasitet etter lading (dette gjelder mest for vanlige NiMH-celler - ikke hybridbatterier som for eksempel eneloop).

Detekterer defekte batterier
BC-4001 analyserer batteriene så snart du setter dem i laderen. Hvis batteriet er defekt eller ikke egnet for lading vises det i displayet, og batteriet blir ikke ladet opp. Smart og sikkert.

Motionsprogram for svake batterier
BC-4001 har også et "motionsprogram". Dette er et program som lader og tømmer et batteri til det ikke skjer noen endringer i kapasiteten. På samme måte som en doven kropp blir mer frisk hvis den får litt trening, kan eldre/slitne batterier få lengre levetid hvis de trenes. I tillegg til å trene batteriene kan BC-4001 også vise kapasiteten på de enkelte cellene på LCD-skjermen, noe som er smart for å avgjøre hvilke batterier som er i ferd med å gå tomme og hvilke som bør kastes.

  • Intelligent ladekontroll
  • Informasjon om defekte celler og %-ladet
  • 4 individuelle ladekanaler gjør det mulig å lade 1 batteri om gangen

 

I pakken:
Batterilader
Strømforsyning
Manual

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lader og batteri
Merker Japcell
Produktkategori Standardbatteri
Produkttype Lader


Produsentens varenr5284