213436

GoldenThread Color Gauge Nano RezChecker

target(Matte) Patch sizes are 1/8” x 1/8

4 158,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

GoldenThread Color Gauge Nano RezChecker Mattversjon. Dette er et miniatyr mål for å vurdere farge, tone og hvitbalanse i tillegg til måleoppløsning og Spatial Frequency Response (SFR) eller Modulation Transfer Function (MTF) for digitale kameraer/skannere ved bruk av kantgradientanalyse av ISO 12233 og ISO 16067 .

Vurderer riktig eksponering og hvitbalanse

Alle måloppdateringer er laget i samarbeid med Munsell Color Services fra samme pigmenterte farge som GretagMacbeth ™ ColorChecker®. I midten er 12 spektralt nøytrale grå lapper for å vurdere riktig eksponering og hvitbalanse. De skrå kantene kan brukes til å pålitelig måle SFR eller MTF ut til 3000 dot-per-inch eller 60 cy/mm. med riktig programvare.

Montert på aluminium

Fargelappene er montert på anodisert aluminium og er plassert under toppflaten for å beskytte mot skader. Størrelsen på lappene er 1/8 ”x 1/8”. Fordi disse målene er kuttet og montert for hånd, kan det oppstå små feiljusteringer. Men de påvirker ikke målets nytteverdi

Mattgrå lapper har et lavere dynamisk område (tetthet ~ 1,6), men er mer egnet til smale belysningsgeometrier som de som brukes i endoskopisk bildebehandling eller med direkte blitsenheter på kameraet. Fordi den matte overflaten kan tolkes som bildestøy, anbefaler vi ikke å bruke mattgrå-mål for å evaluere bildestøy i applikasjoner med høy forstørrelse.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker ISA-Image Science Associates, LLC
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Kalibrering


Produsentens varenrREZNM