213430

GoldenThread Color Gauge Pico target

Gloss

3 755,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

GoldenThread Color Gauge Pico Target. Dette er et profesjonelt  miniatyrmål laget i samarbeid med Munsell Color Services fra samme pigmenterte farge som den utgåtte Mini ColorChecker, men omtrent 1/12 av størrelsen. Den har de samme 18 fargelappene som GretagMacbeth ™ ColorChecker®, pluss 12 spektralt nøytrale grå lapper for å vurdere riktig eksponering og hvitbalanse i nærbilde eller makrofotografering.

Montert på aluminium

Lappene er montert på anodisert aluminium og er plassert under toppflaten for å beskytte mot skader. Størrelsen er 1/16”x 1/16”. Fordi disse målene er kuttet og montert for hånd, kan det oppstå små feiljusteringer. Det påvirker ikke målets nytteverdi.


Glansgrå lapper har et utvidet dynamisk område (tetthet ~ 2,4) og er egnet for måling av kameraets bildestøy. Spesielle refleksjoner fra den  overflaten kan forekomme for belysningsgeometrier mindre enn 45 ° / 0 ° når de brukes uten kryssede polarisatorer.


Mattgrå lapper har et lavere dynamisk område (tetthet ~ 1,6), men er mer egnet til smale belysningsgeometrier som de som brukes i endoskopisk bildebehandling eller med direkte blitsenheter på kameraet. Fordi den matte overflaten kan tolkes som bildestøy, anbefaler vi ikke å bruke mattgrå mål for å evaluere bildestøy i applikasjoner med høy forstørrelse.

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker ISA-Image Science Associates, LLC
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Kalibrering


Produsentens varenrCGPTG