213424

GoldenThread Color Gauge Micro target

Gloss

3 621,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

GoldenThread Color Gauge Micro Target Glossversjon. Dette er et miniatyr mål av profesjonell kvalitet laget i samarbeid med Munsell Color Services fra samme pigmenterte farge som den utgåtte Mini ColorChecker, men omtrent 1/3 av størrelsen. Den har de samme 18 fargelappene som GretagMacbeth ™ ColorChecker®, pluss 12 spektralt nøytrale grå lapper for å vurdere riktig eksponering og hvitbalanse i nærbilde eller makrofotografering.

Montert på aluminium

Lappene er montert på anodisert aluminium og er plassert under toppflaten for å beskytte mot skader. Størrelsen er 1/4” x 1/4”. Fordi disse målene er håndkuttet og montert, kan det oppstå små feiljusteringer av lappen. Det påvirker ikke målets nytteverdi.

Mattgrå lapper

Mattgrå lapper har et lavere dynamisk område (tetthet ~ 1,6), men er mer egnet for smale belysningsgeometrier som de som brukes i endoskopisk bildebehandling eller direkte blitsenheter på kameraet. Fordi den matte overflaten kan tolkes som bildestøy, anbefaler vi ikke å bruke mattgrå mål for å evaluere bildestøy i applikasjoner med høy forstørrelse.

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker ISA-Image Science Associates, LLC
Produktkategori Tilbehør
Produkttype Kalibrering


Produsentens varenrCGNTG