23056 23056 23056 23056 23056 23056 23056

Ikelite PANASONIC GH-5 DL

20 360,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Ta skarpe og detaljerte bilder på dybder helt ned til 60 meter med Ikelite undervannshus med DL Port Mount og vakum ventil for Panasonic Lumix GH5 speilløse kamera. En Ikelite tilkobling med manuell hot-shoe-tilkobling gir deg en pålitelig elektrisk utløser for ulike tilbehør av strober og blitser.

TTL kompatibel

Ved hjelp av TTL blitsskoen og # 46031 tilkoblingen, vil du ha mulighet for bruk av TTL med kompatible Ikelite DS strober; ikke-Ikelite strober vil fortsatt fungere i manuell modus.

Ergonomiske gode kontrollere

De store mekaniske kontrollerne omfatter trykknapper og riflete knotter, samt en god ergonomisk styring av lukker. Du får tilgang til alle kamerafunksjonene med unntak av den innebygde blitsen og berøringsskjerm.

Kvalitetsmateriale

Huset er laget av en blanding av hvit ABS / polykarbonat blanding  som fortsatt er korrosjonsbestandig, men gjenspeiler også sollys for å holde kameraet kjøligere når du fotograferer på eller over vannoverflaten.

Utskiftbare kupler

Huset leveres uten port til objektiv, men støtter en rekke utskiftbare kuppler for å kunne bruke et bredt utvalg av objektiver. For fullstendig informasjon om kompatibilitet, se oversikten (Port Chart) her.

Produktinformasjon

Hovedkategori Kameratilbehør
Merker Ikelite
Produktkategori Under vann
Produkttype Hus


Produsentens varenrIK71311