663988 663988 663988 663988

Godox BLP LED Projection Attachment

For LED Lights (Bowens)

5 492,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Godox BLP LED Projection Attachment for LED Lights (Bowens)

Godox BLP-projeksjonsvedlegg er tilbehør for å kombinere kreativitet med moro. Den 360° roterbare designen gjør det enkelt å justere projiserte Gobo-mønstre. Med utmerket varmestyring, flere tilgjengelige linser og mye tilbehør, fungerer overlegg som det perfekte verktøyet for kreative kunstnere. Godox BLP-modellen er dedikert til kontinuerlige LED-lys og har en Bowens-feste.

360° roterende design
Takket være en nøye utformet konstruksjon kan brukerne enkelt kontrollere orienteringen til det projiserte lysstrålen eller gobo-mønstrene. Evnen til å rotere 360° ved hjelp av rotasjonen av den fremre delen tillater raskere og mer praktisk arbeid på filmsettet.

For LED-fastlys
BLP-projeksjonsvedlegget fungerer som et profesjonelt verktøy for å forme lys i kombinasjon med LED-lys med Bowens-feste. Den passer til lys som Godox SL-serien, Godox UL-serien, eller Knowled M200 og M300-serien. Den spesielle optiske linsen sikrer klar projeksjon. Med BLP kan du skape distinkte former, lysspotter, nøyaktige former og kreative mønstre etter din visjon. Det anbefales å bruke kontinuerlige lyslamper med en maksimal effekt på 300W.

Bredt utvalg av linser
I tillegg til standard 85mm linse som følger med projeksjonsvedlegget, er det også mulig å kjøpe tre ekstra linser separat: 48mm, 65mm og 150mm. Takket være forskjellige brennvidder, er settet eksepsjonelt allsidig og egnet for ulike bruksområder og rom. Linsene er kompatible med både BLP- og BFP-vedleggene (designet for studioblitslamper). Linsenes feste er en standard Canon EF, noe som betyr at, i tillegg til Godox-linser (anbefalt for optimal optisk resultat med settet), kan også andre linser med dette populære festet brukes.

Bowens-feste
Det universelle Bowens-festet gjør vedleggene kompatible med et bredt spekter av lys. BLP-modellen kan kobles til Godox LED-lys med Bowens-feste. Det er også mulig å bruke vedlegget med lys fra andre produsenter med dette festet.

Form lyset
BLP har fire innebygde blenderlameller, slik at du kan forme lyset. Juster enkelt lamellene for å skape ønskede mønstre. Håndtakene beveger seg sømløst, slik at du kan skape utrolig nøyaktige former, for eksempel trekanter, firkanter og mer, avhengig av kreative behov.

I pakken:

  • BLP-projeksjonsvedlegg
  • 85mm Linse
  • Gobo-holder
  • 6x Gobo
  • Holder for gel-filtere
  • Bæresekk

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Godox
Produktkategori Lyskontroll
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrD260811
1 010,-
Varenr161475
Leveres på bestilling