192538 192538 192538 192538 192538 192538

Foba AROBE DSS ALPHA studio stand

Søylestativ for studiobruk

124 545,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager

FOBA DSS ALPHA studio stand. Foba er en ledene produsent av profesjonelt studioutstyr for kvalitetsbeviste fotografer. Foba har designet DSS-serien for å tilfredsstille ekstreme krav og gi enda mer arbeidssikkerhet. Studiostativ som er komfortable å jobbe med, trygge og helt stødige, er ikke bare påkrevd for profesjonelle kameraer i stort format, men også for sensorer og digitale kameraer.

Sikkerhet

FOBA er klar over standarden profesjonelle studiofotografer setter til sitt utstyr; kameraer eller digitalt utstyr. Konsekvent nøyaktige, samt utallige måle- og kontrollprosesser i produksjon og montering, gjør at FOBA-stativene oppfyller selv de strengeste kravene til toleranse.

Presisjon

Stabilitet alene er ikke lenger nok - den moderne brukeren ønsker akselføring, justering og låsing med høy presisjon. Dette er grunnen til at FOBA DSS-serien er utstyrt med 24 moderne kulelagre, bremser og låsekomponenter som er laget av omfattende testede materialer, noe som sikrer full håndterbar friksjon og nesten ingen slitasje.

Digital

Digitalt fotografisk utstyr krever enda mer av et studiostativ enn vanlige kameraer. FOBA har designet sitt DIGITAL SUPPORT SYSTEM (DSS) med tanke på fremtiden.

Variasjon

Med sitt store utvalg av tilbehør kan hver FOBA-studiostand imøtekomme de mest forskjellige kravene. Derfor, på sikt, blir de opprinnelige utgiftene til en verdifull investering. Designet for tunge profesjonelle kameraer og store sensorer eller for arbeid i stor høyde uten tap av stabilitet.

Praktisk

Inkluderer 4 festepunkter for universalbrett ARTEO og ARTEU på tverrstykket og en tapp i hver ende av bjelken, hvor det kan monteres tilthoder og armer. Standard levert inkluderer en roterende plattform AROBA. Støpejernsbunnen er utstyrt med en dobbel pedal og en støtdemper. Det er innebygde linjaler på akselen og bjelken, samt en innebygd rotasjonsmåler i grader på tverrstykket.

Tilbehørsbrett, lavposisjonsarm, vippehode for kamera og vinkelfeste kan bestilles separat.

Tekniske data

  • Standard gulvhøyde: 2,7m (kan leveres med høyde opptil til 3,6m)
  • Standard løftekapasitet (uten ekstra motvekt): 11 kg
  • Arm lengde: 110 cm
  • Vekt: 201 kg

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Foba
Produktkategori Søylestativ
Produkttype Portable sett


Produsentens varenrAROBE