192042 192042 192042

DJI Pocket 2 Creator Combo

5 990,-
2 stk. Totalt på lager
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0CEWE
 • 2Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager
0

Ny Minidrone fra DJI

Sjekk ut den avanserte minidronen - DJI Mini 4 Pro

DJI Pocket 2 Creator Combo har en rekke oppgraderinger i forhold til forgjengeren, og legger til en 1/1,7" 64MP CMOS-sensor, opptil 8x zoom, en 93° synsvinkel og fire retningsstereomikrofoner med DJI Matrix Stereo-lydzoom, ved å bruke den lette, ultrakompakt 3-akset gimbalstabilisator og 4K-kamerakombinasjon.

Creator Combo - vidvinkelobjektiv og utstyr for lydopptak

Denne pakken inneholder langt flere keative tilbehør enn DJI Pocket 2. I tillegg til standardtilbehøret som følger med DJI Pocket 2, inneholder DJI Pocket 2 Creator Combo også dette:

 • DJI USB Splitter Charging Cable (Type-A to Type-C)
 • DJI Pocket 2 Do-It-All Handle
 • DJI Wireless Microphone Transmitter + DJI Wireless Microphone Windscreen
 • DJI Pocket 2 Micro Tripod
 • DJI Pocket 2 Wide-Angle Lens

Ny programvareforbedring er også lagt til, inkludert oppdatert ActiveTrack 3.0, innebygde glamoureffekter, AI-editor, Hybrid AF 2.0 og motion-lapse, uten behov for smarttelefon-appen. Den har alt du trenger for en høyoppløselig mobilproduksjon for å lage familievideoer, legge til opptak i bildene dine, eller vlogge de siste streamingkreasjonene dine med jevn bevegelsesvideo.

Denne alt-i-ett-enheten veier litt over fire gram, og har en 3-akset gimbalstabilisator for jevn bevegelse og enkel pan-og-tilt-kontroll. Pocket 2 har en 1/1,7"-sensor og et bredt 20 mm, 93° synsvinkelobjektiv for å ta opp til cinematisk 4K60-video ved 100 Mb/s og 64 MP stillbilder på et microSD-kort med en kapasitet på opptil 256 GB. Fire mikrofoner lar deg fange forbedret stereolyd, og de har støyreduksjon og en zoomfunksjon som følger zoom på kameraet ditt for å fange forbedret lyd i et strammere skudd. Kameraet kan bruke 8x zoom for stillbilder, 4x zoom for 1080p video og lyd, 3x zoom for 2K-video og 2x zoom for 4K-video.

Bruk DJIs Mimo-app og din iOS- eller Android-smarttelefon til å polere opptakene dine med forhåndsinnstilte opptaksmønstre, kamerabevegelser, filtre og lydspor. Appen er ikke engang nødvendig for å legge til glamoureffekter og for å utføre grunnleggende redigering, og du kan til og med sette den til bevegelsesforløp med et enkelt trykk. Du kan også live streame videoen din til nettet ved hjelp av appen. I motsetning til en smarttelefon med samme størrelse, har candy bar-størrelse Pocket 2 intelligente funksjoner som Story Mode, Active Track 3.0, hyper-lapse, panorama og motion-lapse for å skape overbevisende kreative effekter. Velg mellom 180° og 3 x 3 panoramabilder for å fange vidstrakte landskaputsikter.

Pocket 2 har et passivt kjølesystem som stille avgir varme, og et oppladbart batteri gjør at kameraet kan ta opp til 140 minutter. Inkludert i esken er et deksel, en mini kontrollpinne, et 1/4"-20 gjenget stativmontering, en håndleddsstropp, en strømkabel og USB Type-C og Lightning-smarttelefonadaptere. Ekstra tilbehør som en vidvinkelobjektiv, "Do-it-All" -håndtak, USB-splitter, stativ, trådløs mikrofonsender, ladeetui, telefonklemme og vanntett etui er tilgjengelig som tilbehør for å avrunde Pocket 2-opplevelsen.

Lommestørrelse

DJI Pocket 2 har en formfaktor som en lommestørrelse og ekstremt bærbar, og er et lite kamera som lar deg enkelt registrere minneverdige øyeblikk. Utstyrt for å stabilisere bevegelse og ta skarpe bilder og jevne videoer, gir Pocket 2 deg friheten til å skape magi for hånden.

Rask

Enhånds bildetakning lar deg begynne å skyte i løpet av ett sekund for å ta bilder og videoer i høy hastighet.

HD-panorama

Få hele fjellkjeden med 180° panorama eller alle i gruppeselfie med 3 × 3 panorama. Du vil ikke tro hvordan et så lite kamera kan ta et så stort skudd.

ActiveTrack 3.0

Uansett hvordan du beveger deg, holder Pocket 2 deg og vennene dine med ActiveTrack 3.0.

Fortellingsmodus

Historiemodus bruker video- og musikkmaler for å lage spennende minifilmer på bare noen få trykk.

Time-Lapse

Med tidsforløp kan du forvandle timer til sekunder. Motion-lapse gir jevn kamerabevegelse. Hyper-lapse lar deg reise gjennom tiden.

AI Editor

Ikke til redigering? AI Editor kombinerer klippene dine automatisk med overganger og musikk for å lage delingsverdig innhold.

Motorisert stabilisering

Integrerte glamoureffekter, AI-editor og programvare for historimodus

Smoothness av Hollywood-kvalitet

Dens 3-aksede motoriserte kardan. Dette er det som gjør at vårt lille kamera kan lage resultater på storskjerm.

Bildekvalitet

Pocket 2 har en 1/1,7 "sensor, 64 MP bilder, videoopptak opp til 4K60 og Hybrid AF 2.0

HDR-video

Et godt liv er fullt av farger, så vis alt. Med HDR-video skiller DJI Pocket 2 eksponeringsnivåer etter område og lagrer bildet slik at opptakene kommer med livlige detaljer.

8x zoom

Leter du etter sprø detalj? Når du tar 64 MP-bilder, tar det stabiliserte kameraet skarpe 8x zoom-stillbilder, opptil 4x zoom på 1080p-video og opptil 2x zoom på 4K-video.

Fleksibel Audio

DJI Matrix Stereo-teknologi tar opp lyd med så mye ekte detaljer, at den lar deg gjenoppleve scenen.

Pocket 2 justerer retningen på lydforbedring uansett hvor kameraet peker, slik at motivet ditt blir tydelig hørt. Når videoen zoomer inn, gjør lyden det også, og skaper et mer dynamisk lydspor.

Pocket 2 lar deg spille inn lyd i tre forskjellige lydmønstre som passer til scenen.

I pakken

 • DJI Pocket 2
 • DJI Pocket 2 Beskyttelse
 • DJI Pocket 2 Mini Control styrespak
 • DJI Pocket 2 stativfeste (1/4")
 • DJI Håndleddsrem
 • Strømkabel (USB)
 • DJI klistremerker
 • Osmo Pocket Smartphone Adapter (Lightning og USB-C)
 • DJI USB Splitter Charging Cable (Type-A to Type-C)
 • DJI Pocket 2 Do-It-All Handle
 • DJI Wireless Microphone Transmitter + DJI Wireless Microphone Windscreen
 • DJI Pocket 2 Micro Tripod
 • DJI Pocket 2 Wide-Angle Lens

Produktinformasjon

Hovedkategori Videokamera
Merker Dji
Modell Pocket 2
Produktkategori Actionkamera
Produkttype Actionkamera
Sensorstørrelse 1/1.7


Produsentens varenrCP.OS.00000121.01
3 689,-
Varenr133412
192042