Chasing Gladius Mini S Flash Pack 200m

Med ryggsekk og grabber arm

22 989,-
Leveres på bestilling
  • 0Billingstad
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager

Chasing Gladius Mini S Flash Pack 200m

Kit, som inkluderer Gladius Mini S, Ryggsekk og Grabber Arm.

Chasing Gladius Mini S er en undervannsdrone til forbrukersegmentet som blant annet kan brukes til undervannsfotografering, søk og inspeksjon. Den har en maksimal hastighet på nesten fire knop, maksimal dykkedybde på 100 meter og en maksimal horisontal radius på 200 meter. Den kan utføre et bredt spekter av oppgaver. Ved å benytte CHASING sin egenpatenterte anti-stuck motorteknologi, reduseres sannsynligheten for at motoren blir sittende fast i sanden, og den kan trygt brukes i komplekse undervannsmiljøer.

Sammenlignet med tidligere modell GLADIUS MINI, støtter GLADIUS MINI S nå også en rekke fester som Grabber Claw, GoPro-kamera osv. Festefunksjonen til det nye tilbehøret lar deg plukke opp gjenstander og fange prøvematerialer under vann ved å montere robot-griperen. Den kan også utstyres med et bevegelseskamera for å fange undervannsbilder i flere posisjoner på samme tid, noe som gjør den mer nyttig.

Batteriet er oppgradert og batterilevetiden økes med 70% og har en driftstid på 4 timer. Ladetiden er kun 3,5 time.

For å dokumentere livet under overflaten har Gladius Mini S en innebygd 4K/1080p og 12-megapiksel kamera med EIS-bildestabiliator. To kraftige LED-lys sørger for skarpt bilde selv når det ikke er noe lys, LED-lysene har 2400 lumens. Bildene kan lagres på et 64 GB mikro SD-kort.

Fjernkontrollen og mobiltelefonen/nettbrettet kobles direkte med kabel, noe som gjør overføringen mer stabil og man opplever ikke lenger avbrytelser.

Dronen støtter livesending, deling til sosiale medier, time-lapse-fotografering, sakte film, rask redigering av innspilte bilder og videoer, samt HDMI-utgang. Alt dette er funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen betydelig.

  • Kompakt design
  • Aluminumslegering som veier mindre enn 3 kg
  • Driftstid på 4 timer
  • Nytt tilbehør med festefunksjon
  • LED-lys med effekt på 2.400 lumen
  • Stabil forbindelse med direkte kabeltilkobling

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Droner
Merker Chasing Innovation
Modell Gladius Mini
Produktkategori UndervannsROV
Produkttype Konsument ROV


Produsentens varenr6971636381099