Canon EF 70-200mm f/4L IS II USM Canon EF 70-200mm f/4L IS II USM Canon EF 70-200mm f/4L IS II USM

Canon EF 70-200mm f/4L IS II USM

20 478,-
Bestillingsvare
 • 0Butikklager, Bergen
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
0

Canon cashback

Få penger tilbake fra Canon på utvalgt utstyr kjøpt i kampanjeperioden.

0

Kanontilbud på Canon

Under Canondagene kan du gjøre noen fantastiske kjøp av utvalgt Canonutstyr.

Canon EF 70-200mm f/4L IS II USM gir deg den proffer bildekvaliteten og byggekvaliteten med en vekt du mer enn gjerne bærer.

Egenskaper

 • Kompakt og lett
 • Største blender f/4 gjennom hele zoomområdet
 • Lynrask autofokus
 • Værtettet
 • 5-trinns bildestabilisator

5-trinns IS bildestabilisator

Den uhyre effektive stabilisatoren gjør objektivet ideelt for fotografering med kameraet i hånden. Utrolig presis og sensitiv IS erstatter behovet for et fotostativ på mange områder. Lukkerhastigheter på inntil 5 trinn langsommere enn det som vanligvis er mulig (f.eks. 1/6 sek. i stedet for 1/200), uten at bildet blir uskarpt. IS modus 2 korrigerer kun vertikale rystelser, noe som gir stabilisert panorering mens modus 3 bare stabiliserer idet du tar bildet og er velegnet for motiver i hurtig bevegelse.

L-serie kvalitet

Objektivet har Canons høyeste standarder innen L-seriens utseende, konstruksjonskvalitet, pålitelighet og bruksvennlighet. Skarpe bilder med høy kontrast garanteres i hele zoomserien.
Pålitelig under tøffe og røffe forhold
Metall og polykarbonatkonstruksjonen med spesielt miljøvennlige deksler som forhindrer inntrengning av støv og fuktighet.

Veier lite

Med en lengde på kun 176 mm og en vekt på kun 780 g, er EF 70-200mm f/4L IS II USM ideell for oppgaver hvor en må reise med lett bagasje, men uten at det skal gå ut over funksjonsdyktigheten eller bildekvaliteten.

Fast blenderåpning

Fotografer kan sette eksponeringen på den største blenderåpningen, uten å måtte endre blenderåpningen og zoome gjennom 200 mm - uten å måtte senke lukkerhastigheten. Objektivlengden beholdes konstant gjennom hele zoomingen og fokuseringen.

Autofokus

Ringtype USM (Ultrasonic motor) gir responsiv, høyhastighets autofokus som er tilnærmet lydløs. Et godt dreiemoment sørger for at objektivet stopper presis i det riktig fokus oppnås. En kan skifte over til manuell fokusering uten å måtte forlate AF. Minimum fokusavstand er på 1,2 m i hele zoomområdet.

Super Spectra-belegg

Optimert Super Spectra-belegg og linseelement undertrykker skinn og skygger. Belegget hjelper med å oppnå naturtro fargebalanse og Økning av kontrasten. Pen bakgrunnsuskarphet Electro Magnetic Diaphragm (EMD) har nesten perfekt sirkulær blenderåpning som gjør at en kan skape en jevn og attraktiv bakgrunnsuskarphet fra bakgrunner som er ute av fokus.

I pakken

 • Front og bakdeksel
 • Mykt etui
 • Solblender ET-74

Husk filter! Filterstørrelse 72mm

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Diameter obj (mm) 80
Farge Hvit
Filterstørrelse (mm) 72
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Korteste brennvidde obj 70
Lengde Objektiv (mm) 176
Lengste brennvidde 200
Merker Canon
Nærgrense i cm 100
Objektivfatning Canon EF
Objektivtype Foto
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilrefleks
Største blender tele f/4.0
Største blender vidvinkel f/4.0
Vekt Objektiv (g) 780
Værtettet Ja
Zoom Ja
Zoomfaktor objektiv 2,9


Produsentens varenr2309C005
40400