727352 727352 727352 727352 727352 727352

Blackmagic Resolve Micro Color Panel

7 209,-
Bestilt, ukjent leveringstid
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
✉ Send meg mail når varen er på lager
0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

Blackmagic DaVinci Resolve Micro Color Panel har 3 høyoppløste vektede trackballs og 12 presisjonsmaskinerte kontrollknapper som gir direkte tilgang til de mest kraftfulle primære korreksjonsfunksjonene, noe som gjør det enkelt å eksperimentere og prøve nye kombinasjoner. De primære knappene kan brukes til å kontrollere Y Lift, Y Gamma, Y Gain, Contrast, Pivot, Mid-tone Detail, Color Boost, Shadow, Highlight, Saturation, Hue Rotation og Luminance Mix.

DaVinci Resolve Micro Color Panel er ikke mye større enn et datatastatur og er batteri- og USB-C-drevet. Den kobles til DaVinci Resolve via Bluetooth eller USB-C. Når den ikke brukes med en iPad Pro, er den perfekt plassert ved siden av en bærbar datamaskin eller et datatastatur. Redigerere eller colorister kan enkelt bevege seg mellom tastaturet og kontrollpanelet mens de redigerer, slik at de kan gjøre graderte og fargekorrigerte endringer samtidig.

Uansett om man akkurat har begynt eller er en profesjonell colorist, lar DaVinci Resolve Micro Color Panel deg jobbe raskere og være mer kreativ. Panelet gir flytende, hands-on kontroll over flere parametere samtidig for flere kreative alternativer. Man kan jobbe mye raskere enn det som er mulig med en mus. Alle knotter, ratt og knapper er av høy kvalitet og er spesialdesignet for å produsere riktig mengde motstand, slik at du nøyaktig kan finjustere hvilken som helst parameter.

I tillegg har DaVinci Resolve Micro Color Panel en rekke transport- og gradkontrollknapper på venstre, øverste og høyre side av panelet som gir de viktigste og mest brukte kommandoene rett ved dine fingertupper, slik at de kan jobbe raskere. Mange av disse kontrollene, som wipe still, cursor and select, har bare vært tilgjengelige på mye større Mini- eller Advanced-gradingspaneler.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Blackmagic
Produktkategori Kontrollere
Produkttype Farge Panel


Produsentens varenrDV/RES/AAAPNLMIC/EN