727316 727316 727316

Blackmagic 2110 IP Mini BiDirect 12G

5 308,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

Blackmagic 2110 IP Mini BiDirect 12G

Blackmagic 2110 IP-konvertere er designet for å integrere SDI-utstyr i 2110 IP kringkastingssystemer. De rackmonterte modellene kan installeres i utstyrsskap rett ved siden av utstyret brukerne konverterer. Å legge til konvertere betyr at kundene får en rimelig måte å transformere alt videoutstyret sitt til SMPTE-2110. Bare legg til en Blackmagic 2110 IP-konverter til direktesendings-switcher, diskopptakere, strømmebehandlere, kameraer, TV-er og mer.

Blackmagic Design har et bredt utvalg av SMPTE-2110 IP-videoprodukter, inkludert konvertere, videomonitors, lydmonitors og til og med kameraer. I tillegg støtter de Ultra HD ved hjelp av rimelig 10G Ethernet. De fleste konvertermodeller er toveis, så de er fantastiske å bruke på kameraer når kunder trenger en ekstra programretur. De rackmonterte modellene har en elegant design med en fargeskjerm LCD for monitoring, menyer og diagnostikk. Alle modellene overholder SMPTE ST-2110-standarden for IP-video, inkludert PTP-klokker og til og med NMOS-støtte, slik at kunder kan opprette tilkoblinger ved hjelp av en videoruterpanel.

Blackmagic 2110 IP-produkter overholder SMPTE ST-2110-standarden for IP-video, som spesifiserer transport, synkronisering og beskrivelse av 10-biters video, lyd og tilleggsdata over administrerte IP-nettverk for kringkasting. Det kan også resynkronisere SDI-innganger til en felles PTP-klokke, eller eksternt utstyr kan låse seg til referanseutgangen som også genereres fra PTP-klokken.

Blackmagic 2110 IP-konvertere er tilgjengelige i modeller med RJ-45-kontakter for enkle Cat6-kobberkabler eller SFP-sockets for optiske fibremoduler og kabler. Ved å bruke enkle Cat6-kobberkabler kan kunder bygge SMPTE-2110-systemer til dramatisk lavere kostnad. Kablene er enkle, og Ethernet-brytere for 10G Ethernet er svært vanlige.

Et av de største problemene med SMPTE-2110 er behovet for en IT-tekniker på standby for å holde videobaserte systemer i gang. Blackmagic 2110 IP-konvertere løser dette problemet fordi de kan koble punkt til punkt, slik at kunder ikke trenger å bruke en kompleks Ethernet-switch hvis de ikke ønsker det. Det betyr at kunder får fordelene med SMPTE-2110 IP-video med enkle Ethernet-kabler, fjernstrøm og toveis video.

Når man jobber i større SMPTE-2110-systemer, for eksempel kringkasting, kan kunder koble alt videoutstyret sitt til en Ethernet-switch. I dette tilfellet kobler kundene bare alt til Ethernet-switchen og gjør deretter tilkoblingene mellom enhetene ved å konfigurere Ethernet-switchen. Det fungerer akkurat som en stor videoruter, siden alle tilkoblinger er mellom SMPTE-2110-enhetene. Dessuten støtter alle Blackmagic 2110 IP-produkter NMOS-protokollen. Den er mer kompleks å konfigurere, men er helt fleksibel.

Blackmagic SMPTE-2110 IP-videoprodukter har forskjellige design basert på bruken deres. 2110 IP Mini-modellene er små slik at de kan skjules bak utstyr. Mens rackmonterte modeller har elegant designede frontpaneler med en LCD, slik at kunder kan gå bort og endre innstillinger rett fra frontpanelet.

Alle Blackmagic 2110 IP-konvertere støtter NMOS-grensesnittspesifikasjonene, slik at alle 2110 IP-videoenheter kan fungere sammen som en stor virtuell ruter. I tillegg kan Videohub Smart Control rutekilder til destinasjoner på 2110 IP-nettverk fordi den kan fungere som en NMOS-kontroller.

Blackmagic 2110 IP-konvertere er designet for å støtte video av høyeste kvalitet. 10-biters video er den mest brukte fjernsynsstandarden, da farger kan representeres med 4 ganger presisjonen til 8-biters video. Bare å arbeide med 10-biters video vil sikre at alle bilder er en perfekt piksel for piksel overføring av den opprinnelige SDI-kilden, slik at brukerne alltid arbeider med den absolutte høyeste kvaliteten som er mulig.

Ved å bruke 10G Ethernet kan Blackmagic SMPTE-2110 IP-videoprodukter være mindre, ha lavere strømforbruk og være rimeligere. Pluss 10G Ethernet kan tillate produkter å bli fjernstyrt. Imidlertid, når du bruker Ultra HD over 30 fps, er det ikke nok båndbredde for ukomprimert 10-biters video. Blackmagic IP10-codec løser dette problemet. Den har lav latens på 8 samples, er åpen standard og har ingen lisensavgifter. Pluss, det er en ekstremt liten codec som bruker veldig få FPGA-ressurser, slik at den sikrer at SMPTE-2110 IP-videoprodukter forblir rimelige.

Blackmagic 2110 IP-konvertere har tilkoblinger som støtter SD, HD og Ultra HD videostandarder. Dette betyr at den kan koble eksisterende SDI kringkastingsutstyr til ny IP-basert infrastruktur. I Ultra HD får kunder støtte for alle standarder opptil 2160p60. Konverterne vil automatisk bytte til en ny videostandard når inngangen endres. Pluss flerkanalsmodellene kan kjøre en annen videostandard på hver kanal.

  • Alle konvertere overholder SMPTE-2110 IP-video-standarden.
  • Velg mellom Mini Converter eller rackmonteringsmodeller.
  • Bruker lett tilgjengelig 10G Ethernet for en rimelig installasjon.
  • Resynkroniserer SDI-innganger til en felles PTP-klokke.
  • Inkluderer NMOS-protokoll for å bygge en virtuell ruter.
  • Lav latenstid, åpen standard Blackmagic IP10 codec.
  • Støtter alle SD-, HD- og Ultra HD-formater opp til 2160p60.

 

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Blackmagic
Produktkategori Konverter
Produkttype ST 2110


Produsentens varenrCONVNVIPF/IP/12G
5 308,-
Varenr161826
Leveres på bestilling
4 357,-
Varenr161823
Leveres på bestilling
4 357,-
Varenr161824
Leveres på bestilling