593544

Blackmagic DeckLink IP HD

HD PCIe IP 2110 RJ45 10GbE

4 689,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

Andre kjøpte også

9 489,-
Varenr140204
Leveres på bestilling

Blackmagic DeckLink IP HD

DeckLink IP-kort er den enkleste måten å ta opp og spille av video direkte i 2110 IP-baserte kringkastingssystemer. De har de samme DeckLink-funksjonene, så all eksisterende programvare  vil bare fungere. Dette betyr at kunder kan bygge rack med servere som genererer kringkastingsgrafikk, virtuelle sett eller GPU-basert AI-bildebehandling, alt direkte integrert i 2110 IP-kringkastingsinfrastruktur. Kunder kan til og med bruke DaVinci Resolve for 2110 IP-baserte redigeringsarbeidsstasjoner for kringkasting! DeckLink IP har en høyhastighets PCIe-tilkobling slik at den fungerer på de nyeste Mac Pro-, Windows- og Linux-datamaskiner.

DeckLink IP-kort samsvarer med SMPTE ST2110-standarden for IP-video, som spesifiserer transport, synkronisering og beskrivelse av video, lyd og tilleggsdata over administrerte IP-nettverk for kringkasting. Den holder også videokilder synkronisert ved hjelp av en vanlig PTP-klokke. DeckLink IP støtter SMPTE-2110-20 ukomprimert video, SMPTE-2110-21 trafikkforming/timing, SMPTE-2110-30 lyd og SMPTE-2110-40 for tilleggsdata. Den store fordelen med SMPTE 2110 er at all video, lyd og tilleggsdata transporteres uavhengig over nettverket. Pluss DeckLink IP støtter multicast, som er en ekstremt effektiv måte å distribuere video, lyd og data fra en enkelt kilde til flere destinasjoner.

Problemet med datamaskiner og 2110 IP-videonettverk er sårbarheten for useriøs programvare eller til og med hackere. Det er fordi hvem som helst kan sende data til datamaskinens Ethernet-tilkobling. DeckLink IP eliminerer imidlertid dette problemet fordi all video overføres ved hjelp av rammebuffere. Det er som en videobasert brannmur. Dette betyr at DeckLink IP Ethernet-porten er isolert fra alt annet enn video og lyd. I stedet, som alle DeckLink-kort, overføres videoen og lyden til innebygde DeckLink-rammebuffere der videoavspilling administreres og deretter konverteres til 2110 IP-videokanaler. Dette betyr at det er helt umulig for useriøs programvare eller hackere å få direkte tilgang til 2110 IP-nettverket.

Med et høyhastighets 4-felts PCI Express-grensesnitt, har DeckLink IP-kort en PCIe-tilkobling til vertsdatamaskinen som er rask nok til å håndtere flere HD-videokanaler, samt samtidig fangst og avspilling på hver av kanalene. Med PCI Express får kundene svært lav ventetid kombinert med svært nøyaktig tidssynkronisering til programvaren som tar opp eller spiller av video. Kun DeckLink IP-kort gir kundene denne ytelsen samtidig som de bruker en enkel og rimelig 4-felts PCIe-tilkobling. Dette betyr at man kan installere DeckLink IP i kompakte og svært rimelige datamaskiner. Pluss at DeckLink IP HD og DeckLink IP HD Optical er lavprofilerte, slik at de kan installeres i rackmonterte servere.

DeckLink IP-tilkoblinger har flere hastigheter, slik at de støtter alle SD- og HD-formater. Pluss at DeckLink IP/SDI-modellen inkluderer både 2110 IP og 3G-SDI på samme kort, slik at den kan koble til alt deres eksisterende SDI-kringkastingsutstyr, samtidig som den kobles til ny IP-basert infrastruktur. Eller kunder kan bare bruke 3G-SDI-utgangen for lokal overvåking. I standarddefinisjon støtter DeckLink IP både 525i59.94 og 625i50 standarder. I høyoppløsning støtter DeckLink IP-kort alle 720p videostandarder opp til 720p60, alle 1080 interlaced standarder opp til 1080i60 og alle 1080p standarder opp til 1080p60. I tillegg er det ingen komplisert endring ettersom kortene kan bytte umiddelbart til en ny videostandard.

DeckLink IP-kort er designet for å støtte video av høyeste kvalitet. Kunder får støtte for opptak og avspilling til populære videoformater som Apple ProRes, DNxHD eller til og med 10-bits ukomprimert, slik at brukerne aldri er låst til et enkelt filformat. 10-bit er den mest brukte TV-standarden da farger kan representeres med 4 ganger presisjonen til 8-bit video. Bare arbeid med 10-bits ukomprimert video vil sikre at alle bildene er en perfekt piksel for pikselkloning av den originale kilden, slik at brukerne alltid jobber med den absolutt høyeste kvaliteten som mulig. Dette betyr at kundene får den skarpeste grønn skjermtastingen, sømløse VFX-komposisjoner og overlegen fargekorrigering.

DeckLink IP støtter all populær videoprogramvare, slik at man står fritt til å jobbe med verktøyene kundene allerede kjenner og liker. DeckLink IP er perfekt for bruk av DaVinci Resolve som en 2110 IP-basert redigerings- og fargekorrigeringsløsning for kringkasting. Fordi DeckLink IP støtter opptak og avspilling på samme tid, kan kunder til og med bruke funksjonen for live-gradering i DaVinci Resolve til å ta opp video, bruke fargekorrigering og deretter sende alt ut på samme tid. DeckLink IP fungerer også med annen redigeringsprogramvare, inkludert Final Cut Pro, Media Composer, Premiere Pro og mer. Kunder kan til og med lage fantastiske visuelle effekter med Fusion, After Effects og Photoshop. Pluss en Windows WDM-driver er også inkludert.

Når du trenger å kjøre kringkastingsprogrammering eksternt, for enten et stort kringkastingsnettverk eller lokal TV-stasjon, kan DeckLink IP enkelt kombineres i deres tilpassede automatiseringssystemer for kringkasting. Det er så mange fantastiske automatiseringsverktøy og på Mac-plattformen kan kunder bruke Tools On Air bare: Broadcast Suite, Softron OnTheAir, MovieRecorder og OnTheAir CG. På Windows-plattformen får kundene kompatibilitet med Vidblaster X, Studio and Broadcast, Uniplay og Playbox AirBox. Disse kraftige programvareverktøyene fungerer sammen med DeckLink IP for å administrere alle typer automatiseringsoppgaver for kringkasting, og de er velprøvde løsninger som for tiden kjører tusenvis av TV-stasjoner over hele verden.

DeckLink IP fungerer på samme måte som andre DeckLink-kort, så det er også fullt kompatibelt med populær programvare for video- og lydstrømming. Dette betyr at kunder kan bygge strømmearbeidsstasjoner som lar kunder live streame til millioner av globale seere på nettet. På Mac får kundene fantastiske strømmeløsninger som Open Broadcaster, Wirecast, Livestream Producer og mer. Ved strømming på Windows får kundene kompatibilitet med Open Broadcaster, Xsplit Broadcaster, Wirecast og Livestream Producer. Med DeckLink IP kan kundene ta hvilken som helst 2110 IP-feed og konvertere til live-strømmer til så mange online plattformer som kundene trenger. Eller med ATEM Streaming Bridge kan kunder til og med koble opp eksterne kringkastingsnettverk.

Tilgjengelig gratis med alle DeckLink-kort er en avansert utvikler-SDK for Mac, Windows og Linux som kunder kan laste ned gratis. Utvikler-SDK gjør det enkelt å utvikle egne tilpassede løsninger for eget bruk, eller å selge løsninger til andre. DeckLink SDK gir kontroll på lavt nivå av maskinvare når kundene trenger fleksibilitet, samt høynivågrensesnitt som er mye enklere å bruke når kundene trenger å utføre mer vanlige oppgaver. Tusenvis av produsenter og utviklere bruker Blackmagic DeckLink-kort i produktene sine, slik at kundene får tillit til at DeckLink SDK vil gi et solid grunnlag for utvikling av kommersiell kvalitetskringkastingsløsninger.

 

10G Ethernet Port

1 x 10G BASE-T

10G ethernet supports 3 input channels and 3 output channels, each up to 1080p60 with 16 audio channels.

Computer Interface

PCI Express 4 lane generation 2, compatible with 4, 8 and 16 lane PCI Express slots.

Supported Codecs

AVC-Intra, AVCHD, Canon XF MPEG2, Digital SLR, DV-NTSC, DV-PAL, DVCPRO50, DVCPROHD, DPX, HDV, HEVC, XDCAM EX, XDCAM HD, XDCAM HD422, DNxHR & DNxHD, Apple ProRes 4444, Apple ProRes 422 HQ, Apple ProRes 422, Apple ProRes LT, Apple ProRes 422 Proxy, Uncompressed 8-bit 4:2:2, Uncompressed 10-bit 4:2:2, Uncompressed 10-bit 4:4:4

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Blackmagic
Produktkategori Opptaker og Avspilling
Produkttype HD


Produsentens varenrBDLKIPBIP/HD