580888 580888 580888

Blackmagic ATEM Microphone Converter

4x XLR til MADI Lyd konverter

5 589,-
3 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 3Hovedlager
0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

ATEM-mikrofonkonverteren har en kjent omformerbasert design som har plass til den analoge elektronikken som kreves for høykvalitets analog til digital lydkonvertering (ADC). Den har kombinerte XLR/TRS-inngangskontakter som lar både XLR- eller jack-kabler kobles til. Den inkluderer også en MADI-utgang med den konverterte lyden, samt en MADI-inngang som lar flere ATEM-mikrofonomformere kobles sammen slik at mer enn 4 kanaler med lyd kan bygges inn i en enkelt MADI-tilkobling. Det er også en 12V DC strømtilkobling pluss USB og Ethernet for å tillate ekstern administrasjon og programvareoppdateringer. Brytere lar deg kontrollere mikrofon/linjelydinngangsnivåer og slå på fantomstrøm.

 

Nå er det enkelt å utvide MADI-inngangen på ATEM-svitsjerne slik at du kan legge til flere mikrofoner eller eksterne lydmiksere. ATEM Microphone Converter kobles ganske enkelt til ATEM Television Studio MADI-porten, så det kreves ikke noe komplekst oppsett, og flere enheter kan til og med kobles sammen for flere kilder. Hver omformer har 4 analoge innganger som er mic/line valgbare og har 48V fantomkraft. Designet har fantastisk lydkvalitet med ekstremt lavt støynivå, et bredt dynamisk område og svært lav forvrengning. Designet bruker til og med 8 separate ADC-er på hver separate inngang som jobber sammen for å utvide dynamisk rekkevidde. Det er også en HDMI-overvåkingsutgang med rullende lydbølgeformer.

 

Med inngangen for det brede dynamiske området som eliminerer behovet for en analog forforsterker, justeres mikrofonnivåene av et digitalt forforsterker-forsterkningstrinn som er ekstremt stabilt. Ulike mikrofontyper og merker kan variere mye i analoge lydnivåer, så dette digitale forsterkningstrinnet tillater kompensasjon for det spesifikke mikrofonmerket du bruker. Det beste av alt er at den digitale forforsterkeren behandles i den fulle interne 32-biters RAW-lydbitdybden, så du justerer med mye større presisjon enn MADI-lydstandarden kan støtte. Dette resulterer i et ekstremt rent og støyfritt forsterkningstrinn. Deretter kan de siste nivåene finjusteres på ATEM-lydmikseren mens du jobber.

 

Analog Audio Inputs

4 x Combination 3-pin XLR and TRS 1/4 inch Jack switchable between +24dB line and mic level with support for +48V phacntom power.

MADI Inputs

1 x BNC supports 64 channel MADI digital audio

MADI Outputs

1 x BNC supports 64 channel MADI digital audio

HDMI Video Outputs

1 x monitor out.

Computer Interface

1 x USB-C with locking screw

Ethernet

Supports 10/100/1000 BASE-T.

 

 

HDMI Output Standards

HD Video Standards

1080p24, 1080p25, 1080p30, 1080p48, 1080p50, 1080p60

HDMI Monitoring

Displays ATEM Microphone Converter name and 4, 8, 12 or 16 audio channels with 60 second waveform history. Also includes individual channel name, VU meters, mic or line level setting and phantom power status.

Audio

ADCs Per Input

8

Digital Preamp

32-bit

Dynamic Range

131dB(A)

Noise Floor

-129dBV

Total Harmonic Distortion at full scale

0.002%

Output Sample Depth

24-bit

Output Sampling Rate

48KHz

MADI Compliance

AES10-2020

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Blackmagic
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Studio/USB


Produsentens varenrSWATEMTVSTDMC