469936 469936 469936

Blackmagic Cloud Store Mini 8TB

8TB Cloud

23 198,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

Kompakt rackmontert lagringsprodukt med høyytelses RAID 0-flashminne, rask 10G Ethernet og Dropbox-synkronisering.

  • Kompakt rackmontert design med stillegående kjøling.
  • Fire interne M.2 flash-minnekort for 8 TB kapasitet.
  • RAID 0-minnekonfigurasjon for høy ytelse.
  • Synkroniser til Dropbox.
  • HDMI-monitoring utgang med live-lagringsstatus.
  • Raske 10G Ethernet- og 1G Ethernet-porter.
  • Støtter Ethernet over USB-C-tilkobling til datamaskiner.
  • USB-C-porter tillater lokal sikkerhetskopiering av filer.
  • Ingen abonnement, ingen lisenser og ingen sporing av brukerdata.

Blackmagic Cloud Store Mini er en ny nettverkslagringsløsning med høy ytelse til 4 M.2 flash-minne i en RAID 0-konfigurasjon. Med sitt innebygde 10G Ethernet er Blackmagic Cloud Store Mini ekstremt rask slik at den lar flere brukere samarbeide om videoredigering i programvare som DaVinci Resolve. Pluss med Dropbox-synkronisering kan flere enheter synkroniseres på tvers av forskjellige geografiske plasseringer.

Blackmagic Cloud Store Mini er den perfekte nettverkslagringsløsningen for ethvert bruk. Den er flott for film og TV der store mediefiler må deles mellom flere brukere for redigering, fargekorrigering, lydinnlegg og VFX-arbeid. Den håndterer til og med massive 12K Blackmagic RAW digitale cinema-filer. Hver bruker får null forsinkelse og de trenger ikke å lagre filer på sin lokale datamaskin. Det er den perfekte løsningen for DaVinci Resolve.

Blackmagic Cloud Store Mini har en kompakt rackmonteringsdesign som er veldig bærbar og hviskende stille. Internt har den en rekke med 4 flash-minnekort som jobber parallelt for høyere hastighet. 10G Ethernet-porten og 1G Ethernet-porten fungerer som en 2-ports nettverkssvitsj. Det er også en HDMI-overvåkingsutgang slik at kunder kan se en live grafisk visning av lagringen som opererer på en TV eller skjerm.

Blackmagic Cloud Store Mini er tilgjengelig med 8 TB flash-minne, slik at kundene har god plass til filene sine. Det er fantastisk for TV-produksjon, siden det er lite nok til å være bærbart, men det har nok lagringsplass for mange videomedier. M.2 flash-minnekort brukes for ekstrem pålitelighet, høye tilgangshastigheter og null søketider. I tillegg er de fire M.2-kortene ordnet i en parallell RAID 0-gruppe, slik at de kan fungere mye raskere enn ett enkeltkort. Det sikrer nok hastighet til å holde tritt med 10G Ethernet-tilkoblingen.

Med en separat svært høyhastighets 10G Ethernet-tilkobling er Blackmagic Cloud Store Mini veldig rask. Den interne minnekjernen er designet for å mette 10G Ethernet-porten til dens teoretiske maksimale hastighet, selv med flere brukere tilkoblet. Selv ved maksimal hastighet er Blackmagic Cloud Store Mini ekstremt stillegående med svært lite kjøleviftestøy. Det er så raskt at multicam-redigering er veldig jevn, selv om den brukes med store digitale filmkamerafiler.

Nå kan brukere sette opp en lokal buffer for Dropbox-filene sine. Dette gjør arbeidet mye raskere fordi filene er umiddelbart tilgjengelige uten å måtte lastes ned fra internett. Blackmagic Cloud Store Mini vil hele tiden jobbe for å holde seg synkronisert. Kunder kan til og med synkronisere flere Blackmagic Cloud Store Minis via Dropbox slik at folk på forskjellige geografiske steder kan samarbeide uten ventetid fordi alle har en lokal kopi av filene.

Den mest spennende funksjonen er HDMI-monitoring utgangen. Bare koble til en TV eller dataskjerm for å få en livestatus til Blackmagic Cloud Store Mini. Lagringskartet viser en grafisk representasjon av minnekjernen og sanntids lese- og skrivetilgang som skjer for de tilkoblede brukerne. Det finnes også grafer som viser kundene dataoverføringene på Ethernet-tilkoblingene. Statusen for hver Dropbox-tilkobling vises også. Det er til og med mulig å se tilkoblede brukere og strømforsyningsstatusen.

Blackmagic Cloud Store Mini har en høyhastighets 10G Ethernet-port, som bare finnes på dyre arbeidsstasjonsdatamaskiner. Blackmagic Cloud Store Mini er så rask at den vil kjøre 10G Ethernet-porten til maksimal kapasitet. Selv når du er koblet til en Ethernet-svitsj med dusinvis av brukere som har tilgang til filer samtidig.

USB-C-portene på Blackmagic Cloud Store Mini kan brukes til sikkerhetskopiering av filer. Sikkerhetskopieringsløsninger er viktige, for selv om M.2-kort er ekstremt pålitelige, bruker Blackmagic Cloud Store Mini RAID 0, så det er alltid en god idé å sikkerhetskopiere hvilken som helst lagringsenhet. For å løse dette problemet kobler du ganske enkelt en disk til USB-C-porten, slik at man kan ta lokale sikkerhetskopier uten pågående kostnader og med fullstendig personvern. Den fungerer med en enkelt USB-C-disk, eller en USB-C-diskgruppe.

En av de store fordelene med Blackmagic Cloud Store Mini er den private lagringen som kundene har full kontroll over. Det er ingen abonnement å registrere seg for. Det er ingen månedlige lisensavgifter. Det er ingen sporing av deres bruk eller data. Kunder trenger ikke engang å logge på en nettside for å opprettholde lagringsinnstillingene, fordi Blackmagic Cloud Store Mini bruker et gratis nedlastbart programvareverktøy som kjører på Mac og Windows. Det betyr at man kan kjøre et privat nettverk, fullstendig frakoblet Internett.

Spesifikasjoner:

10G Ethernet Ports: 1 x Ethernet 100/1000/10G BASE-T
1G Ethernet Ports: 1 x 100/1000 BASE-T
USB-C Port:  x USB 3.0 (up to 5Gb/s). Supports Ethernet Over USB
HDMI Monitor Outputs: 1
Computer Interface: USB-C or Ethernet for shared file access, configuration and software updates.
Protocol: SMB
Computer Connections: 50 max.
Compatible Services: Dropbox
Storage Type: M.2 NVMe SSD
Total Capacity: 8TB
HDMI Monitor Out Standards: 1080p50, 1080p59.94, 1080p60
Monitor Out Displays: Device Name, storage capacity and use, Cloud Sync status, User Activity, Hardware Status, storage map, network data rate graph.
Status Indicator: Front panel LED illuminates white indicating normal operation or red indicating disk fault.
External Control: USB-C or Ethernet for configuration and software updates.
Software Included: Blackmagic Cloud Setup Utility, Blackmagic Proxy Generator Lite
Operating Systems: Mac 11.1 Big Sur, Mac 12.0 Monterey or later. Windows 10 and 11.
Power Supply: Internal 100 - 240V AC 50/60Hz with IEC C14 mains input.
Power Inputs: 1 x IEC C14 mains input. 1 x 12V DC locking 5.5 mm barrel connector.
Power Usage: 35W
Operating Temperature: 0° to 40° C
Storage Temperature: -20° to 60° C
Relative Humidity: 0% to 90% non-condensing

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Merker Blackmagic
Produktkategori Stasjonær harddisk
Produkttype NAS


Produsentens varenrDWCLDE/CLDMINI08
7 835,-
Varenr155026
Leveres på bestilling
19 784,-
Varenr155027
Leveres på bestilling
5 389,-
Varenr144413
Ikke på lager
79 527,-
Varenr144415
Leveres på bestilling
219 651,-
Varenr144416
Leveres på bestilling
94 668,-
Varenr161831
Leveres på bestilling
143 784,-
Varenr161832
Leveres på bestilling
42 285,-
Varenr161604
Leveres på bestilling