213110 213110 213110

Blackmagic Web Presenter HD

HD USB-C Webcam

7 599,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager
0

Profesjonell videomikser for liveproduksjon

Enklere streaming og livesendinger.

Andre kjøpte også

9 489,-
Varenr140204
Leveres på bestilling

Legg live streaming til internett i videoproduksjonsoppsettet ditt ved hjelp av Web Presenter HD fra Blackmagic Design. Web Presenter HD er en kompakt stasjonær enhet som lar deg koble hvilken som helst SDI-videoinngang og streame den live på Internett ved hjelp av Ethernet eller tethering via USB til smarttelefonen din ved hjelp av en 5G- eller 4G-tilkobling. SDI- og HDMI-skjermutgangene lar deg se et bredt spekter av live statusinformasjon sammen med sendingen.

USB Type-C-porten lar deg koble til en hvilken som helst USB-videokilde, for eksempel et webkamera eller en datamaskin, slik at den kan kringkaste video og lyd på en hvilken som helst webkompatibel plattform og programvare som Skype, YouTube Live, Facebook Live, Twitch, Periscope , Teams og mer på Mac, Windows, Linux og Chrome OS-systemer. Den støtter H.264-kodeken og strømmer via RTMP og kan streame i oppløsninger opp til 1080p60.

SDI- og HDMI-skjermportene gir detaljert statusinformasjon på feeden din, slik at du kan overvåke om du er ON AIR, samt inngangsstatus som bitdybde og strømkvalitet, innebygd lydinngangsstatus, video- og lydhistorikk, trendgrafer og video- og lydmålere. Du kan også se grunnleggende statusinformasjon på den lyse LCD-skjermen på forsiden av enheten. Det er også en SDI-sløyfeutgang for å overvåke originalmatingen og sende den til en bryter eller ruter.

Den kompakte formfaktoren lar deg passe den rett inn i kringkastingsoppsettet ditt, og den er kompatibel med Teranex Mini Rackhylle (tilleggsutstyr) i tilfelle du vil installere den i et 1 RU-stativ. Den doble AC / DC-redundante strøminngangen er praktisk hvis du mister strøm, og du kan bruke 4-pinners XLR-inngangen for likestrøm. Web Presenter HD er også kompatibel med Blackmagic ATEM Streaming Bridge for å dekode strømmer tilbake til HDMI- eller SDI-signaler for ytterligere rutealternativer.

Egenskaper

  • Skriv inn SDI-signal
    Med Web Presenter kan du legge inn en hvilken som helst 12G / 6G / 3G / HD-SDI-videokilde opp til UHD 4K.
  • Alternativer for live streaming
    Du kan streame H.264-video via RTMP-streamingprotokoller til internett via Ethernet eller koble en 5G- eller 4G-telefon for å bruke mobildata.
  • USB-kilde som webkamera
    Den innebygde USB Type-C-inngangen fungerer som et webkamera, slik at du kan koble til en datamaskin og bruke hvilken som helst streamingprogramvare, eller til og med Skype eller Zoom.
  • Monitor utganger
    Send programutgang i 1080p til en HDMI- eller SDI-skjerm, eller send originalvideoen via en SDI-sløyfeutgang til en skjerm eller switcher.

Innebygd teknisk overvåking

  • Funksjonsrikt programstatus
    Den grafikkbaserte overvåkingsutgangen inkluderer en videovisning, lydmålere med nøyaktig ballistikk, trendgrafer for kodekdatahastigheter og cache-fylling, pluss et sammendrag av streaminginnstillingene og detaljert teknisk informasjon om SDI.
  • Streaming Status
    Det er en veldig stor ON AIR-indikator øverst til venstre på skjermutgangen, så det er alltid klart når du er online og streamer. I tillegg vises alle gjeldende streaminginnstillinger tydelig.
  • Videoinngangsstatus
    SDI-inngangs tekniske detaljer vises, for eksempel videostandard og tilleggsdata. Bitaktivitetsindikatorene lar deg se kvaliteten og bitdybden på videoen før H.264-koding.
  • Lydinngangsstatus
    Lyd er innebygd fra SDI-inngangen, og kanalstatusen vises. Bitaktivitetsindikatoren lar deg se etter 16, 20 eller 24 bit lyd. Du kan til og med se hvilke lydkanaler som er til stede.
  • Video- og lydhistorie
    Lyd- og videotekniske skjermer inkluderer også en seks sekunders historikkskjerm, slik at du kan se den nylige videoinngangshistorikken. Dette sikrer at du umiddelbart kan se hva som har skjedd.
  • Trendgrafier
    Trendgrafene under videovisningen lar deg se de siste 60 sekundene med codec-datahastighet og cache-fylling. Pluss kodekdatahastighet er avgjørende for å sikre at du har nok Internett-hastighet fra Internett-leverandøren din.
  • Video- og lydmålere
    Et stort område er dedikert til videoinngangsdisplayet og den store multisegment lydmåleren med nøyaktig ballistikk. Du kan til og med endre typen lydmåler fra VU, PPM og mer.

I pakken

  • Blackmagic Design Web Presenter HD

Produktinformasjon

Hovedkategori Videotilbehør
Merker Blackmagic
Produktkategori Video Inn og Ut kort
Produkttype USB


Produsentens varenrBDLKWEBPTRPRO
9 489,-
Varenr140204
Leveres på bestilling
199,-
Varenr111086
Leveres på bestilling