0

Hvilken drone bør du velge?

Det finnes mange droner på markedet og her får du en oversikt.

Drømmen om å fly fri som fuglen er nærmere enn du tror, nesten i hvert fall. Med en drone kan du i hvert fall få fugleperspektivet festet på film eller bilde. Det finnes mange forskjellige droner på markedet, det er ulike størrelser og typer droner som bringer med seg sine unike egenskaper, avhengig av hvilket produkt du velger.  

Den minste

Den nyeste og minste dronen fra DJI er Mini 3 Pro. Denne dronen veier kun 249 gram og lar deg ta 4K video i opptil 60 bilder per sekund, eller 120 bilder per sekund i 1080p. Med en kompleks bayer-matrise gjør Mini 3 Pro noe «magi» for å gi deg hele 48 megapiksel (!) stillbilder, og 4K HDR video.

Den mellomste

DJI Air 2S er fortsatt liten, dog noe større. Air 2S er på lik linje med Mini 3 Pro, sammenfoldbar, og lar deg ta den med over alt. Med en bildebrikke på 1 tomme, kan du ta opptil 5.4K video i D-Log og stillbilder på 20 megapiksler i råformat. Med en vekt på rett under 600 gram er den også lett å ta med seg.

Den største

På toppen av konsument-dronene til DJI finner vi DJI Mavic 3 –en kraftpakke med en (relativt sett) diger 4/3-sensor  (som betyr 35% større enn 1-tommes sensoren på Air 2S), og video i 5.1K. Også denne er lett å slå sammen og ta med seg, men blir noe større. 20 megapiksel stillbilder og justerbar blender gjør at denne ikke bare er en god drone for video, men også til stillbilder. Denne finnes også i en Cine-utgave som har innebygget harddisk og støtte for opptak i Apple ProRes 422.

Du er kanskje også interessert i

Inspirasjon og kunnskapsartikler

0

Hvilken drone bør du velge?

Det finnes mange droner på markedet og her får du en oversikt.

Les mer
0

Vi tester DJI Mini 3 Pro

Vi tok en tur med DJI Mini 3 Pro på Ekeberg i Oslo.

Les mer
0

Drone for inspeksjon, søk og redning

Mange har tatt i bruk droner til ulike typer kartlegging, men er det fritt frem for alle?

Les mer
0

Nyhet - DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro har et helt nytt utseende, optimalisert for å få mer ut av hver flytur.

Les mer
0

Huskeliste før du skal fly drone

Det er flere ting som kan være greit å ha gjort i forkant av en dronetur.

Les mer
0

Industrielle droner

Droner har på få år blitt en nødvendighet for en rekke bransjer.

Les mer