Arctic Pro filter Protector Superior 55mm

Arctic Pro filter Protector Superior

55mm

649,-
20+ stk. Totalt på lager
  • 3Butikklager, Bergen
  • 20+Hovedlager
  • 0Skøyen
Filterstørrelse (mm)

Arctic Pro filter Protector Superior 55mm er et supersterkt filter som har et glass som nesten er uknuselig, noe som gjør at det er det ultimate filter for beskyttelse av ditt objektiv.

Ekstra forsterket glass

Filteret er så og si uknuselig og fremstår som 7 ganger så sterkt som tradisjonelle filter, altså det perfekte filteret for å ta vare på ditt objektiv.

Antistatisk belegg (coating)

Arctic Pro filter Protector Superior har et antistatisk belegg som reduserer lens flare og ghosting. I tillegg gir filteret deg en bedre kontrast som forbedrer bildekvaliteten. Dette antistatiske belegget beskytter samtidig objektivet bedre mot støv og skitt.

Vannavstøtende

Belegget på overflaten av glasset gjør at vann og oljer preller lett av, så nå trenger du ikke lenger være bekymret for vanndråper på fronten av glasset. Også fingeravtrykk kan enkelt tørkes bort.

Nano coating

Flere lag av Nano belegg reduserer refleksjoner til et minimum (0,2%) og gir deg høyere kontrast som gir deg bedre bildekvalitet.

Smal ramme

For å unngå vignetering på vidvinkelobjektiver passer dette supersmale Arctic Pro Protector Superior filteret perfekt.

Komfortabel å bruke

Protector Superior er også svært behagelig å håndtere med sine knudrede satinoverflate som gir et godt grep for montering og demontering.

Produktinformasjon

Filterstørrelse (mm) 55
Hovedkategori Tilbehør
Merker Arctic Pro filter
Produktkategori Filter
Produkttype Clear-filter


Produsentens varenr4957638698085
27081