532641 532641 532641 532641 532641 532641

Anton Bauer Titon Base Kit

For Canon LP-E6

5 975,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Anton Bauer Titon Base er en 68Wh bærbar strøm hub designet for å levere flere timer med kjøretid enn de forbrukerbatteriene som leveres med kameraer i en lettvekt, reisevennlig form. Kjør Blackmagic Pocket Cinema 4K/6K-kameraer eller lignende kamerasystemer lenger enn noen andre batterier. Base monteres under kameraet for å skape en perfekt balansert base trygt borte fra kamerakontroller. Quick-release utløsningsplaten og de integrerte ¼"-20-monteringene gjør at Titon Base kan frigjøres raskt fra kameraet ditt og monteres på et stativ eller kamerastøtte med et enkelt klikk for raskt bevegelig håndholdt bruk.

Lettvekt, kompakt, strømfordelingshub - Kjør kameraer, skjermer, sendere og mer
Den kraftige, men slanke og lette Titon Base leverer 68Wh med konsistent strøm til å kjøre DSLR, speilfrie og mindre cine-kameraer i timer. En enkel lettvekt kompakt strømhub med P-Tap til Canon R5 C, 5DmkIV, 5DmkIII, 5DmkII, 6D, 7D eller 7DmkII, BMMCC (20"). Den 0,5 lange kabelen regulerer strømmen fra P-Tap til den spenningen som kreves av kameraet. LP-E6-dummybatteriet er også kompatibelt med SmallHD 500 og 700-serie skjermer. Titon Base vil kjøre kameraer mer enn fem ganger lenger enn standard produsentbatteriene som leveres. Tre P-Tap-porter og en USB-port med høy hastighet leverer pålitelig premium strøm til kameratilbehør, inkludert skjermer og trådløse sendere eller til og med en boost til telefonen din ved slutten av en lang dag.

 

 

Quick release mounting plate - Bytt skytestil på et øyeblikk
Fest kameraene til Titon Base med et snapp og frigjør dem øyeblikkelig med den innebygde quick release-platen som gir en glatt overgang fra montert til håndholdt skyting. Integrerte ¼"-20 inserts gjør at Titon Base kan festes sikkert under kameraet ditt og festes til et stativ, gimbal eller annen kamerasupport som perfekt justerer tyngdepunktet for å skape en balansert kamerarig som er lettere å betjene.

Avansert onboard LCD-displa - Bekreft gjenværende kjøretid på et øyeblikk
Kunnskap er makt. Med Titon Base er det ingen gjetting, den innebygde LCD-skjermen viser gjenværende kjøretid for kameraet ditt og andre tilkoblede enheter ned til minuttet og batteriladingsnivået når det ikke er tilkoblet. Bekreft batteristatusen øyeblikkelig, slik at du kan fokusere oppmerksomheten din på handlingen foran kameraet.

 

 

I pakken:
P-Tap Charger
P-Tap to Canon EOS R, 5DmkIV, 5DmkIII, 5DmkII, 6D, 7D, 7DmkII, BMMCC (20")
Titon Base

Produktinformasjon

Hovedkategori Lader og batteri
Merker Anton Bauer
Produktkategori For kamera
Produkttype Kit


Produsentens varenr8275-0138