Wacom Intuos Pro Medium Paper

Wacom Intuos Pro Medium Paper

4 190,-
1 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen

Wacom Intuos Pro v.2 Paper Edition Medium - For kreative kunstnere og designere som ønsker en helt ny måte å lage redigerbare versjoner av sine papirskisser, finnes endelig en løsning takket være Intuos Pro Paper Edition. Her har du en kreativ arbeidsflyt fra papir til digitalt med mer frihet og kontroll enn noen gang før.

FineTip Pen

Papir Edition kobler Intuos Pro med en avtagbar papirklemme og en FineTip Pen. Fest ditt favoritt tegnepapir på tegnebrettet, og begynn å tegne. Mens du skisserer direkte på papiret, havner en digital versjon direkte i tegnebrettet. Du trenger ikke å være koblet til internett eller en datamaskin mens du skisserer. Du kan jobbe hvor du vil - når du vil.

Tilpass din digitale arbeidsplass

Med ExpressKeys, Touch Ring, Radial Menyer og de programmerbare knappene på sidene av pennen, kan du tilpasse snarveier i programmene dine. Multi-touch flater gjør at du enkelt og smidig kan zoome, panorere og navigere. 

Superslank og kompakt

Intuos Pro er ett tynnt og kompakt tegnebrett. Wacom Pen Pro 2 som følger med kommer med et nytt design på penneholderen som også har plass til utskiftbare reservetipper. Koble enheten til din PC eller Mac med innebygd Bluetooth trådløs teknologi, eller en USB-kabel.

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Data
Produktkategori Tegnebrett
Produkttype Tegnebrett
Produsent Wacom


23455